Yeni Audi SQ8 e-tron ortaya çıktı: İşte fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Audi SQ8 e-tron ortaya çıktı: İşte fiyatı

Audi'nin yeni SQ8 e-tron'u ortaya çıktı. Yeni araç hakkında bilgiler de geldi. İşte güncel fiyatı ve aracın özellikleri.

Fiyat Listesi 17 Mayıs 2023 12:17 1
Yeni Audi SQ8 e-tron ortaya çıktı: İşte fiyatı

Yeni Audi SQ8 e-tron SUV ortaya çıktı. İşte fiyatı.

Audi'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde dünyaca ünlü otomobil markası SQ8 e-tron SUV'u tanıttı. SUV'un yanı sıra Sportback gövde ile de satışa sunulacak aracın yurt dışı fiyatı da belli oldu. 

Gelen iblgilere göre yeni aracın Black Edition modeli ile satışa çıkacağı ve SUV için 97 bin 500 Eurodan başlayacağı, Sportback'ın ise 100 bin Euro'dan başlayacağı bildirildi. Aracın 21 inç alaşım jantlardan oluştuğu, Matrix LED farlar, tam deri süper spor koltuklar ve dört bölgeli klima kontrolü, Bang&Olufsen ses sistemi gibi özelliklerle birlikte satışa çıkarılacağı öğrenildi.

Black Edition'ın üzerinde, Audi'nin Digital Matrix LED farları, daha büyük 22 inç alaşım jantlar, yavaş kapanan kapılar, panoramik cam tavan, sanal kapı gibi üst düzey eklentilerle 114.500 Euro ve 117.000 Euro'luk tam yüklü Vorsprung modelleri oturuyor. aynalar ve döşemeli bir üst pano ve kapı kartları içeren genişletilmiş bir deri paket.

Tüm SQ8 e-tronlarının temeli, biri ön aksta ve ikisi arkada olmak üzere üç elektrik motoruna sahip yükseltilmiş EV aktarma organıdır. Audi, 496bhp'lik bir tepe güç rakamı aktarıyor, ancak tork 973Nm gibi büyük bir değerle derecelendirildi ve 2.650kg SUV'nin 0-100 km/h hıza 4,5 saniye ulaşmasına yardımcı oluyor. Arka aksın ikincil elektrik motoru, aktarma organlarına daha fazla güç eklemenin yanı sıra, SQ8'e arka tekerleklerdeki sürüşü tamamen artırma yeteneği de veriyor.

FİYATI

Yurt dışı başlangıç fiyatının 97 bin 500 Euro olacağı bildirildi. Güncel döviz kuruna göre araç vergisiz olarak 2 milyon 88 bin lira seviyesinde olacak. Vergili fiyatının ise 6 milyon liradan fazla olması bekleniyor.

Sizce araç nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
onu alacak param olsa bu uygulamada ne işim var