Yeni Akit Yazarı: Maaşını Beğenmeyen Ülkeyi Terk Etsin
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Akit Yazarı: Maaşını Beğenmeyen Ülkeyi Terk Etsin

Yeni Akif Yazarı Ahmet Maranki kaleme aldığı yazısında maaşını beğenmeyenleri eleştirdi.

Haberler 25 Eylül 2022 10:16 11
Yeni Akit Yazarı: Maaşını Beğenmeyen Ülkeyi Terk Etsin

Yeni Akit Yazarı Ahmet Maranki'den tepki çeken yazı.

Maaşlar son dönemlerde en çok konuşulan konu oldu. Fahiş şekilde artan kiralarda İstanbul Ankara'da ahırdan bozma evler bile 3 bin liraya kiraya verilirken maaşların yetmediği sık sık gündem oluyor. 

MARANKİ NE DEDİ?

Yeni Akit Yazarı Ahmet MAranki kaleme aldığı yazısında öğretmenlerle ilgili , "Ek ders ve diğer ücretlerle 10.000 ila 15.000 TL aralığında maaş alan başta öğretmenler, hala nankörlük edip bu ülkede yaşamak zor geliyorsa görevlerinden istifa etsinler. Daha güzel bir iş bulsunlar bence ülkeyi terk etsinler! Çocuklarımız, bu paragözlerden kurtulur hiç olmazsa" dedi.

Bu açıklama öğretmenlerin tepkisine neden oldu. Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Adam doğru demiş. İşine gelmeyen seçimde oyunu ona göre verir. Ama hiç bir şey değişmez çünkü halk bir şeleri değişmesi için çaba bile göstermez. Sadece şikayete on numara. Bakalım gelen seçimlerde ne olacak.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
asgari ücretli 5500 TL yle geciniyorken bunlar 15 bin az diyor ne kadar versende doymaz bunlar hem devleti kotule hemde ekmeğini ye
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
acaba kendisi kaç para maaş alıyor yandaş olarak
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yandaşlık bu arkadaşı zehirlemiş, panzehiri maalesef yok.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Peki maaş yetişmiyor diyen öğretmenlere bu ülkeyi terk etsinler diyebiliyorsunuzda bu ülkeyi bukadar fiyat artışına sokan hersene zam üstüne zam yapan firsatcilara bunları eden söyleyemiyorsunuz o evler arabalar yakıtlar elektrik su doğalgaz siz e bu fiyatlar edermi bi bunu düşünerek bazı şeyleri konuşun isterseniz