Yeni Ağrı Valisi Mustafa Koç kimdir, nerelidir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni Ağrı Valisi Mustafa Koç kimdir, nerelidir?

Yeni Ağrı Valisi Mustafa Koç kimdir? Mustafa Koç nerelidir? Yeni Ağrı Valisi akademik geçmişi nedir? İşte son dakika bilgileri.

Kamu 10 Ağu 2023 07:11 0
Yeni Ağrı Valisi Mustafa Koç kimdir, nerelidir?

Yeni Ağrı Valisi Mustafa Koç kimdir?

10 Ağustos tarihli Resmi gazete'de yayınlanan son dakika açıklamasında Ağrı valiliği görevine Mustafa Koç'un atamasının yapıldığı görüldü. Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan atama kararnamesi sonrası en çok aranan konu Mustafa Koç kimdir, nerelidir? soruları oldu. Peki Mustafa Koç daha önce hangi görevleri yaptı? Kimdir? Mustafa Koç akademik kariyeri nedir?

İşte Erdoğan'ın imzası ile Ağrı Valiliği görevine ataması yapılan Mustafa Koç'un özgeçmişi:

MUSTAFA KOÇ KİMDİR?

1976 yılında Adana'nın Kozan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Adana - İmamoğlu İlçesi Malıhıdırlı Köyü'nde, lise öğrenimini ise Rize'de tamamladı. 1995 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1999 yılında mezun oldu. 2000 yılında Siirt İline Kaymakam Adayı olarak atandı.
        
        Burdur Yeşilova, Denizli Çardak ve Akköy ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılında Çorum Ortaköy Kaymakamı olarak atandı. Sırasıyla Ağrı - Diyadin Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Ağrı – Eleşkirt Kaymakamlığı,  Kütahya - Hisarcık Kaymakamlığı, Konya – Bozkır Kaymakamlığı, Osmaniye - Düziçi ve Bursa Gürsu Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
 
        Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yayınlanan 2022/209 sayılı Valiler kararnamesiyle Kağıthane Kaymakamlığından Niğde Valiliğine atanan İlimiz Valisi Sayın Mustafa KOÇ, evli ve 3 çocuk babasıdır.

        12 Mayıs 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 18 Mayıs 2022 tarihinde ilimizdeki görevine başlamıştır.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç