Yemekteyiz'de Şok: Zuhal Topal Neden Bayıldı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yemekteyiz'de Şok: Zuhal Topal Neden Bayıldı?

Zuhal Topal, sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz programında bir anda bayıldı. Peki Zuhal Topal neden bayıldı? Hastalığı mı var? İşte son bilgiler.

Son Dakika 9 Nisan 2022 22:06 0
Yemekteyiz'de Şok: Zuhal Topal Neden Bayıldı?

Yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topal canlı yayında bayıldı. Bayılma sonrası programın takipçileri ve Zuhal Topal hayranları, Zuhal Topal'ın neden bayıldığını internet üzerinden araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda bu konuya değindik.


Yemekteyiz programı artık standart hale gelmiş, belli bir izleyici kitlesi bulunan, sevilen bir program olarak yoluna devam ediyor. Birçok sunucu değişikliğinden sonra son olarak Zuhal Topal sunuculuğa getirildi. Daha önce kadın programları, evlilik programları sunan , ancak getirilen yasak ile artık evlilik programları sunamayan Zuhal Topal , Yemekteyiz adlı programda boy gösteriyordu. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgi ile izlenen söz konusu programın bugünkü son bölümünde korkutan anlar meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Zuhal Topal'ın yayın sırasında bayıldığı öğrenildi.


11 ile 15 Nisan tarihleri arasında ekranlarda yayınlanacak olan Yemekteyiz programının bölümlerinde yarışmacılar kendi arasında tartışırken , bir birinin yemeğini beğenmemek için detaylar ararken bir şok yaşandı. Programın sunucusu Zuhal Topal'ın canlı yayında bir anda bayıldığı görüldü.


ORUÇLU MU? ONDAN MI BAYILDI?

Bayılması konusunda gelen ilk yorumlar oruçlu olması ve bundan dolayı bitkin düşmüş olması oldu. Ancak bir haber sitesi, bunun doğru olmadığını söyledi.


Daha önce sabah erken saatlerde yarışmacının evinde başlayan çekimlerin gece yarısına kadar devam ettiği, bu süreçte Zuhal Topal'ın da o evde olduğu öğrenildi. Ancak yoğun tempoya dayanılamaması sonrası Zuhal Topal'ın yerine Gürbgüz isimli kişiyi gönderdiği öğrenildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Zuhal Topal'ın yoğun çalışma temposu nedeniyle fenalık geçirdiği öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç