Yavuz Ağıralioğlu'ndan istifa sonrası ilk açıklama geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yavuz Ağıralioğlu'ndan istifa sonrası ilk açıklama geldi

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. İYİ Parti'yi eleştiren Ağıralioğlu'nun açıklaması yazımızda.

Siyaset 9 Mayıs 2023 11:01 0
Yavuz Ağıralioğlu'ndan istifa sonrası ilk açıklama geldi

Yavuz Ağıralioğlu'ndan son dakika açıklaması geldi.

Türkiye seçimlere doğru gidiyor. Seçimlere kısa süre kala siyaset gündemi iyice karışıyorken bir açıklama da İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'ndan geldi. Ağıralioğlu yaptığı son dakika açıklamasında, "Millet tercihiyle baş başa kalamamış, tercih sıkışmıştır. Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu. Biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. HDP, Türk demokrasisinin şantajcısına dönüşmüştür. Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Hande Fırat'a açıklamada ublunan Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda siyasetin sıkışacağını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun kazanması durumunda parti kurabileceğini söyleyen Ağıralioğlu, "Kemal Bey kazanırsa, bu kazancın siyaset kulvarını sıkıştıracağını düşünüyorum. O yüzden bir sonraki seçim, erkene alınmak zorunda kalacaktır. Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında İYİ Parti'ye eleştiride bulunan Ağıralioğlu, “İktidar değişikliği yapmak isteyenlerin, çocuklarımızın katillerinden medet ummaları utanç vericidir” dedi ve Kılıçdaroğlu'na bu konuda gelen destek mesajlarına dikkatleri çekti.

ĞKK'dan gelen açıklamalar sonrası İYİ Parti'nin sessiz kaldığını söyleyen Ağıralioğlu, "Bakın, Kandil’den açıklama geliyor: Faşizme karşı omuz omuza... İyi Parti’den bekliyorum ki bir şeyler desinler. ‘Çatışmasızlık’ ilan etmiş PKK. Neymiş? Sürece zeval gelmesinmiş... Süreç dedikleri şey de Kemal Bey’in adaylığı... Bunlar oturdu, konuştu belli ki" dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç