Yavuz Ağıralioğlu çok sert konuştu: Kılıçdaroğlu da Akşener de istifa etmeli
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yavuz Ağıralioğlu çok sert konuştu: Kılıçdaroğlu da Akşener de istifa etmeli

Son dakika açıklaması Yavuz Ağıralioğlu'ndan geldi. Ağıralioğlu yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu ve Akşener'e istifa çağrısında bulundu.

Siyaset 7 Haz 2023 23:13 0
Yavuz Ağıralioğlu çok sert konuştu: Kılıçdaroğlu da Akşener de istifa etmeli

Yavuz Ağıralioğlu çok sert konuştu: Parti kuruyor.

İYİ Parti'den istifa eden Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, bu akşam Cnn ekranlarında Ahmet Hakan'ın konuğu oldu. Burada açıklama yapan Ağıralioğlu dikkat çeken ifadeler kullanırken Kılıçdaroğlu'nun da Akşener'in de istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Açıklamasında yeni parti kuracağını da söyleyen Ağıralioğlu, beklediği istifalar ile ilgili, "Ben bu kadar büyük bir değişim umudunun bu seçim sonuçlarıyla istifa gibi bir sorumluluk taşıması gerektiğini düşünüyorum. Meral Hanım bunun böyle olacağını bilen taraf. Kemal Bey kazanacağına inanan taraf. Ama Meral Hanım kazanamayacaklarını bilen taraf. Meral Hanım başarı şansının sıfır olduğunu, masadan kalktığı halde.. Masadan kalktınız, oturmayacaksınız efendim. Oturmasaydı bugün sonuç başka olacaktı" değerlendirmesinde bulundu.

Sandıkta yenilmesine rağmen genel başkanlık koltuğunda Kılıçdaroğlu'nun kalmaya devam ettiğini söyleyen Ağıralioğlu, "Hiç sorumluluk almayan, istifa etmeyi aklından bile geçirmeyen bir kişi, sen iktidarı tek adam olmak ile suçluyorsun ama sen partinde tek adamsın. Kemal Bey'in sorunu şu cumhurbaşkanlığı sistemini eleştiriyorsun ama sen partinde tek adamsın. Partinde bunun keyfini kullanıyorsun. Sandıkta mağlup olmasına rağmen koltukta kalmaya devam eden demokrat dede" dedi.

ERDOĞAN HAKKINDA AÇIKLAMA

Erdoğan'ın bu seçimde daha kucaklayıcı konuştuğunu söyleyen Ağıralioğlu, "Tayyip Bey daha kucaklayıcı konuştu bu seçimden sonra. Ben balkon konuşmasında kinayeli bir cümle kurabilir diye düşünüyordum. Adaylık iradesi beyan ettiğimiz günden beri, kazanmamızda hatırı sayılır katkıları olan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum dese ne diyeceksiniz" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç