Yasa boğan olay: Görme engelli çocuğunu kurtarmaya çalışan anne, kucağındaki çocukla balkondan düştü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yasa boğan olay: Görme engelli çocuğunu kurtarmaya çalışan anne, kucağındaki çocukla balkondan düştü

Mardin'de acı bir olay meydana geldi. Bir kadın, görme engelli kızını kurtarmaya çalışırken kucağındaki çocuğu ile düşerek hayatını kaybetti.

Yerel Haberler 7 Mart 2024 0
Yasa boğan olay: Görme engelli çocuğunu kurtarmaya çalışan anne, kucağındaki çocukla balkondan düştü

Mardin'de korkunç bir olay meydana geldi.

Mardin'da meydana gelenf eci olayda 33 yaşındaki kadın, balkonda bulunan görme engelli 7 yaşındaki kızı Solin'i fark etti ve hemen ona doğru gitti. Kadın, kucağındaki 5 yaşındaki Havvas Roni ile birlikte ona müdahale etmek istedi.

Bu sırada dengesini kaybeden kadın ile çocukları balkondan aşağıya düştü. 6. kattan kaldırıma düşen kadın ile çocuklarını gören vatandaşlar, hemen bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk müdahaleden sonra hemen yaralıları hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan anne ile 1 çocuğu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Müdahale sırasında kalbi duran ve kalp masajı ile kalbi yeniden çalıştırılan Solin ise entübe edilerek tedavi altına alındı.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun olay sonrası bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Emniyet müdürlüğü ve sağlık ekiplerimiz derhal olay yerine intikal etmiştir. Sağlık ekiplerimizce söz konusu şahıslara ilk müdahale yapılıp hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmışlardır. Sağlık ekiplerimiz tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen 33 yaşındaki anne ve oğlu hayatını kaybetmiştir. 7 yaşındaki kızının Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam etmektedir. Yaralı çocuğumuzun durumu ve olayla ilgili soruşturma bizzat tarafımdan takip edilmektedir. Bu elim olay sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralı çocuğumuza da şifalar diliyorum"

GÖRGÜ TANIĞI OLANLARI ANLATTI

Bir vatandaş, bölgeden geçen bir vatandaşın bağırdığını duyduğunu ve hemen bölgeye gittiğini söyledi. Bu isim yaptığı açıklamada çocukların görme engelli olduğunu, ilk olarak bir çocuğunun düştüğünü, daha sonra diğer çocuğun annesi ile birlikte düştüğünü söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç