Yaş Şartı Yok: İşsizlere, İş Arayanlara 750 TL Verilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yaş Şartı Yok: İşsizlere, İş Arayanlara 750 TL Verilecek

İş arayan, işsiz gençlere ayda 750 TL'lik destek ödemesi için başvurular e devlet üzerinden başlayacak. İşte başvuru bilgileri.

Finans Magazin 15 Haz 2022 11:29 0
Yaş Şartı Yok: İşsizlere, İş Arayanlara 750 TL Verilecek

İşsizlere 750 lira verilecek.

Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatacak ve 1 sene boyunca devam edecek sosyal destek ödemeleri hakkında bir açıklama geldi ve söz konusu ödemelerin çoğunun işsiz gençlere ve vatandaşlara yapılacağına yer verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

2 hafta önce Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantı ve kabine sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile Destek paketini kamuoyuna duyurdu. Söz konusu paket kapsamında yardıma ihtiyacı olan , zor günler geçiren vatandaşlara destek ödemesi yapılacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 milyar liralık paranın bunun için ayrıldığını ve bu kapsamda ihtiyaç sahiplerine 1 sene boyunca ödeme yapılacağını söyledi. Bu kapsamda ilk ödeme Kurban Bayramı'ndan önce vatandaşların hesaplarına yatacak. 

Açıklama aşağıdaki videoda 37'inci dakikadan sonra geldi.

ŞARTLAR

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti kaynakları, ödemenin sosyal yardım almayan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yapılacağını, memur ve işçilere verilmeyeceğini, geliri olmayan ya da çok az olanlara bu ödemenin yapılacağını söyledi. 

BAŞVURULAR E DEVLET'TEN BAŞLIYOR

Söz konusu yardıma başvurular e devlet kapısı üzerinden alınacak. Adaylar, önümüzdeki hafta e devlet kapısı üzerinden açılacak başvuru formunu doldurarak söz konusu programa başvuru yapacak. Programa başvuru yapanlar , sosyal yardım ve inceleme görevlilerince incelenecek ve yardıma ihtiyacı olduğu tespit edilen vatandaşlara bu ödemeler yapılacak. 

BAŞVURU FORMU

Başvuru formu henüz yayınlanmadı. Form yayınlanınca finans7.com olarak bildirimle takipçilerimize haber vereceğiz. Haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

1 SENE BOYUNCA VERİLECEK

Söz konusu ödemeyi almaya hak kazananlar , bu ödemeden 1 sene boyunca faydalanabilecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç