Yarın Okullar Tatil mi , 21 Kasım'da Okullar Açılacak mı Son Dakika Açıklaması Geldi 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yarın Okullar Tatil mi , 21 Kasım'da Okullar Açılacak mı Son Dakika Açıklaması Geldi 2022

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında eğitim öğretim yılı takvimine yer verildi. Peki okullar yarın tatil mi?

Eğitim 20 Kasım 2022 19:28 0
Yarın Okullar Tatil mi , 21 Kasım'da Okullar Açılacak mı Son Dakika Açıklaması Geldi 2022

Yarın okullar tatil mi? Okullar 21 Kasım tarihinde var mı?

Ara tatil sona eriyor. Ara tatilde sona gelinmesi ile birlikte en merak edilen konu , yarın okulların oluş olmadığı kosuu oldu. Yarın okula gidip gitmeyeceklerini merak eden öğrenciler ile onların velileri, internet üzerinde yarın okullar tatil mi? sorusunun cevabını araştırıyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu olayın detaylarına yer verdik.

ARA TATİL GEÇEN HAFTA BAŞLADI

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için ara tatil geçen hafta başlamıştı. 11 Kasım 2022 Cuma günü paydos zilinin çalması ile birlikte öğrenciler ara tatile girdi. 1. dönem ara tatiline başlandı ve bugün tatilin son günü bugün oldu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, bugün tatillerinin son gününü değerlendirerek gönlünce eğlendi. Akşam saatleri gelince de yarın açılacak okullar için hazırlıklar başladı.

21 Kasım 2022 tarihinde okullar tatil değil. Türkiye genelinde tüm öğrenciler ders başı yapacak. 

15 TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 2022 2023 eğitim ve öğretim yılı çalışma takvimine göre 15 tatil 23 Ocak günü başlayacak ve 3 ;Şubatta sona erecek. 2. dönem ara tatili ise 17 ile 20 Nisan arasında olacak.

2. dönem 6 Şubat ile 16 Haziran tarihleri arasında olacak. İşte MEB tarafından yayınlanan sınav takvimi:

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç