Yapı Kredi'den Uçak Bileti Alımlarında 1000 TL İndirim Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi'den Uçak Bileti Alımlarında 1000 TL İndirim Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası, kampanyalarını açıklamaya devam ediyor! Duyurulan son kampanyaya göre; uçak bileti alımlarında 1000 TL indirim sağlanacak! İşte kampanyanın detayları...

Bankalar 10 Ara 2023 0
Yapı Kredi'den Uçak Bileti Alımlarında 1000 TL İndirim Kampanyası!

Uçak biletlerinde 1.000 TL indirim fırsatı sunan Yapı Kredi, müşterilerine benzersiz bir avantaj sağlıyor. Bu kampanya, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek yeni müşteri olan ve kredi kartı başvurusu yapan kişilere özel.

24 saat içinde gerçekleştirilen uçak bileti alımlarında, harcamanın 1.000 TL'si müşterilerin hesabına iade ediliyor. Kampanyadan yararlanmak için, müşterilerin Yapı Kredi Mobil'deki “Yapı Kredi Müşterisi Ol” seçeneğini kullanarak süreci tamamlamaları gerekiyor.

THY 355 uçak alımı için Airbus ile görüşüyor - Son Dakika Haberleri

Kampanya, 30 Kasım ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli. Müşterilerin Yapı Kredi Mobil üzerinden müşteri olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmaları ve kartlarının onaylanmasının ardından, 24 saat içinde uçak bileti alımlarını yapmaları gerekiyor. Bunun için kullanılan “YKUCAK1000” kampanya kodu, referans kodu alanına girilmeli.

Kredi kartı onaylandıktan sonra, müşterilerin Yapı Kredi Mobil üzerinden “Dijital Kart Tanımlama” yaparak ya da Daha Fazlası > Dijital Kart İşlemleri adımlarını takip ederek dijital kartlarını oluşturmaları ve bu kart ile bilet alımlarını yapmaları bekleniyor.

Bu kampanya, Türk Hava Yolları/Anadolu Jet, Pegasus Havayolları ve SunExpress üzerinden yapılacak uçak bileti satışlarında geçerli olup, kampanyadan yalnızca bir kez yararlanılabilir. İlgili indirim, müşterinin kredi kartına belli tarihlerde yüklenecek. Örneğin, 31 Ekim-30 Kasım 2023 tarihleri arasında kampanyadan yararlananların 1.000 TL iadeleri, 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

THY uçak filosunu genişletiyor - Son Haberler - Milliyet

Bu kampanya, müşterilere hem finansal avantajlar sunuyor hem de Yapı Kredi'nin dijital platformlarını kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde bankacılık işlemlerini gerçekleştirme imkanı tanıyor. Yapı Kredi, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutarken, kampanya diğer indirim ve promosyonlarla birleştirilemiyor. Uçak biletlerindeki bu büyük indirim, seyahat planları yapanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç