Yapı Kredi'den Özel Sektöre 35 Bin TL'lik Rekor Promosyonu: Asgari Ücretliye Umut
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi'den Özel Sektöre 35 Bin TL'lik Rekor Promosyonu: Asgari Ücretliye Umut

Yapı Kredi Bankası'ndan bir özel sektör şirket çalışanlarına rekor promosyon geldi.

Bankalar 13 Eylül 2022 00:13 13
Yapı Kredi'den Özel Sektöre 35 Bin TL'lik Rekor Promosyonu: Asgari Ücretliye Umut

Yapı Kredi'den özel sektöre promosyon ödemesi: 35 bin lira.

Yapı Kredi Bankası bir son dakika açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada banka promosyonlarına bir rekorun daha eklendiğine yer verildi. Emeklilere en yüksek promosyonu veren bankalardan biri olan Yapı Kredi, maaşlarını bankadan alan Allianz çalışanlarına promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Banka yaptığı açıklamada Allianz çalışanlarına 30 Eylül tarihinde tek seferliğine 35 bin lira promosyon ödemesi yapacak.

Söz konusu promosyon ödemesi ile ilgili çalışanlara bir mail gönderildi. Gönderilen mailde Allianz, çalışanları için banka ile görüşme yaptığını ve 3 seneliğine maaşın Yapı Kredi'den alınacağını, bunun karşılığında bankanın 35 bin lira promosyon ödemesi yapacağı bildirildi. Açıklamada ödeme ile ilgili, “Allianz Türkiye olarak içinde bulunduğumuz zor koşullarla mücadelede elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Hepimizin maaş hesabının bulunduğu banka ile 3 yıllık promosyon anlaşmasını başarılı bir şekilde sonuçlandırarak önemli bir tutar elde ettik. 3 yıllık dönem için elde edilen bu tutar hepimizin  30 eylül tarihinde eşit olarak dağıtılacaktır. Tek seferde toplu ve maaşına ek olarak yatırılacak olan tutar net 35 bin liradır.” ifadelerine yer verildi.

DİĞER İŞYERLERİNE DE ÖRNEK OLMALI, ASGARİ ÜCRETLİ DE ALMALI

Buna baktığımızda demekki bankalar özel sektör çalışanlarına da promosyon ödemesi yapıyor. Bunun için şirketin banka ile bir görüşme yapması gerekmektedir. Şirketlerin bankalarla anlaşması durumunda bu şekilde yüksek oranda promosyon ödemeleri alınabilir. 

Emekliler için 8 bin liraya kadar promosyon veren bankalar, emekli maaşının yüzde 57'si kadar fazla maaş alan asgari ücretlilere en az 12 bin 500 lira promosyon ödemesi yapabilir. Bu da ayda 347 TL maaşa ek ödeme olur. Sizce asgari ücretlilere promosyon gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Asgari ücretliye promosyon müjdesi gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
4.5 senedir yapı kredinin maaş müşterisiyim bizim olan bizimdir hakimiz yeniyor fazla yemeyin boğazınızda kalır hak var adalet var insan ları bu zor günde biraz olsun rahatlasın...
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
bu şirket aracılığı ile değil bireysel olarak yapılmalı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Asgari ucretliyede verilmeli tabiki sonucta bizde maasimizi bankadan alıyoruz bizimde hakkimiz olduğunu düşünüyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu paralar işcinin hakkı sayın yönetici sen kendi hakkına düşeni al ama işcininkinide ver
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bence özel sektör promosyon alıyor olabilir biz 3 senedir aynı banka ile çalışıyoruz hiç promosyon almisligimiz yok belki de promosyon alınıyor bu parayı şirket yiyor olabilir en az 40 personel var 7ser bin alsalar 280 bin tl yapar iyi para