Yapı Kredi'den Emeklilere Promosyon Paketi! Toplam 34.500 TL Ödenecek!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi'den Emeklilere Promosyon Paketi! Toplam 34.500 TL Ödenecek!

Yapı Kredi bankası, emeklilere özel yıl sonu promosyon paketini açıkladı! Açıklanan pakete göre; toplamda 34.500 TL ödeme yapılacak! İşte haberin detayları...

Emekli Haberleri 26 Ara 2023 0
Yapı Kredi'den Emeklilere Promosyon Paketi! Toplam 34.500 TL Ödenecek!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları en çok araştırılan bankacılık ürünleri arasında kalmaya devam ediyorlar. Emekliler bankaların kendilerine verecekleri maaş promosyonu tutarlarını merak ediyorlar. Bu promosyon tutarlarına ve ek imkanlara göre emekliler hangi banka ile çalışacaklarına dair karar verebiliyorlar.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU PAKETİ!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları içerisinde son günlerde Yapı Kredi Bankası’nın paket haline çevirdiği kampanya çok daha fazla ilgi görmeye başladı. Bu kampanya ile emeklilere fırsat içinde fırsat tanınıyor. Müşterilere emekli maaş promosyonu ödemesi yapan Yapı Kredi Bankası aynı zamanda ek promosyon, ihtiyaç kredisi gibi imkanlar da sağlıyor.

EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA 2024 | Kritik viraja girildi: En düşük emekli maaşı  ne kadar olacak? - So...

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan ve 3 yıl da bir başka bankaya geçmeme sözü veren emeklilere bu banka şu promosyon ödemelerini yapıyor:

-Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 4.500 TL
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 5.250 TL
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 6.750 TL
-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 7.500 TL

Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekli müşteriler Yapı Kredi Bankası’na iki adet otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri halinde 500 TL ek promosyon almaya da hak kazanıyorlar.

Yapı Kredi Bankası’ndan ilk defa kredi kartı almaları halinde emekli müşteriler kredi kartlarından 500 TL harcama yapmak koşuluyla 1.000 TL daha ek promosyon alma hakkı elde ediyor.

Emekli maaş zammında gizli rakam sızdırıldı! Emeklilerin ağzı kulaklarına  varacak: Muhtemel rakam... - Menemen Haber Menemen Gazetesi

Kampanyanın devamında emeklilere yönelik özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası da bulunuyor. Yapı Kredi Bankası’ndan 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekecek olan emeklilere bu krediyi kullandıkları için de ek olarak 500 TL daha nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Yapı Kredi Bankası’nın bir emekliye 7.500 TL maaş promosyonu, 2.000 TL ek promosyon ve 25.000 TL de ihtiyaç kredisi olmak üzere toplamda 34.500 TL tutarında nakit ödeme yapıyor. Bu ödemenin 25.000 TL’lik kısmı ihtiyaç kredisi olarak taksitler halinde bankaya geri ödeniyor. Kalan kısım için ise emekliler herhangi bir geri ödeme yapmıyorlar.

Tüm emekli gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç