Yapı Kredi'den 70.000TL Borç Kapatma Kredisi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi'den 70.000TL Borç Kapatma Kredisi İmkanı!

Yapı Kredi'nin sunduğu borç transfer kredisi ile birlikte farklı bankalara olan borçlar tek yere toplanarak uygun taksitlerle ödenebiliyor. İşte kredinin detayları...

Kredi 12 Ağu 2023 20:55 0
Yapı Kredi'den 70.000TL Borç Kapatma Kredisi İmkanı!

Son dönemde ülkemizde yaşanan enflasyon dalgalanmaları, vatandaşların harcamalarını artırarak mali zorluklara neden olabiliyor. Vatandaşlar bu zorluklara karşı bankaların sunduğu kredi ve kredi kartı ürünlerine yönelirken çok fazla harcama yapan kişiler artık ödemelerde de zorlanmaya başladı.

Kişiler ödeme yapmakta zorlanırken sunulan yeni kampanya ile birlikte farklı bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarının tek bankaya taşınması sağlanacağı duyuruldu. Borç kapatma - borç transferi olarak adlandırılan bu fırsat kişilere yüksek vade ve uygun faiz seçeneği de sunmakta.

70 Bin TL'ye Kadar Ödeme Yapılıyor

Yapı Kredi tarafından duyurulan borç transfer kredisi kişilerin farklı bankalara olan borcunu tek yere toplayarak yüksek vade seçeneği ve uygun faiz oranları sunuyor. Kişiler bu krediye başvuruda bulunarak çektiği tüm kredileri anında ödeyebiliyor.

70 bin TL'ye kadar sunulan kredi kampanyası vatandaşların açık kredi borçlarının kapatılmasını sağlamakta. Müşterilerin bu krediden yararlanabilmesi için kredi notunun belirli bir seviyede olması gerekmekte. Bununla birlikte kredinin faiz oranı da kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nde Krediler > Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Kullanımı adımından sürecinizi başlatabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız Şifre Al/ Şifremi Unuttum menüsünden hemen yeni bir şifre alabilirsiniz.

Kredi Detayları

Yapı Kredi tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar Borç Kapatma Kredisi kullanabilirsiniz. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir ve ya tamamen iptal edilebilir.
Borç Kapatma Kredisi başvurunuz bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.
Değerlendirme sonucunda SMS ile bilgilendirilirsiniz. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi'nde Krediler menüsündeki Başvuru İzleme adımından da takip edebilirsiniz.
Kullanım esnasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç