Yapı Kredi Fatura Kampanyasını Duyurdu! 170 TL İndirim Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi Fatura Kampanyasını Duyurdu! 170 TL İndirim Fırsatı!

Yapı Kredi Bankası'ndan faturasına otomatik ödeme talimatı veren kişiler 170TL indirim kazanıyor! İşte detaylar...

Bankalar 17 Ağu 2023 13:05 0
Yapı Kredi Fatura Kampanyasını Duyurdu! 170 TL İndirim Fırsatı!

Ekonomik dengelerin bozulması sebebiyle günümüzde bir çok şeye ardı arkası kesilmeyen zamlar yapılıyor. Özellikle elektrik, su , telefon gibi hizmetlere kesilen faturaların tutarı adeta cep yakacak cinsten.

Ay sonunda gelen faturaları gören bir çok kişi ödemeleri nasıl gerçekleştireceğini düşünüyor. Yüksek faturalardan dolayı hayat kalitesi düşen vatandaşlara müjdeli haber Yapı kredi Bankası'ndan geldi.

Banka tarafından yapılan duyuruya göre otomatik fatura ödeme talimatı verenler toplamda 170 TL puan kazanabilecekler. Sektörde önemli bir yere sahip olan Yapı Kredi, kendi resmi internet sitesi üzerinden konuyla ilgili detaylı bir açıklama yaparak, bahsi geçen kampanyanın 10 Eylül 2023 tarihine kadar devam edeceğini bildirdi.

YAPI KREDİ'DEN FATURA İNDİRİMİ AÇIKLAMASI!
Yapı Kredi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, ''11 Ağustos - 10 Eylül 2023 tarihleri arasında vereceğiniz, yeni 2 otomatik fatura ödeme talimatı için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 80 TL, 6 yeni otomatik ödeme talimatı için 150 TL değerinde Worldpuan kazanın! Üstelik kredi kartınızdan verdiğiniz yeni 6 talimat için ekstra 20 TL, toplamda 170 TL puan kazanın!” ifadelerine yer verildi.

KAMPANYA DETAYLARI NELER?

11 Ağustos – 10 Eylül 2023 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri 2 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni talimat için 80 TL, 6 yeni talimat için 150 TL, kredi kartından verecekleri 6 yeni talimat ekstra 20 TL, toplamda 170 TL değerinde Worldpuan kazanabileceklerdir.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Ağustos - 10 Ekim 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç