Yapı Kredi emeklilere 9 bin TL promosyon: İşte başvuru şartları 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi emeklilere 9 bin TL promosyon: İşte başvuru şartları 2024

En yüksek promosyon veren bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, emeklilere 9 bin TL promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Emekli Haberleri 22 Ocak 2024 1
Yapı Kredi emeklilere 9 bin TL promosyon: İşte başvuru şartları 2024

Yapı Kredi Bankası 9 bin TL promosyon ödemesi yapıyor.

Emeklileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Banka yaptığı açıklamada 10 bin lira ve üzerinde maaş alan emeklilere 9 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. En yüksek promosyon veren bankalar listesinde ortalarda yer alan YKB, bazı şartları da açıkladı. "Tüm Emeklilere 9.000 TL'ye varan Nakit Promosyon!" ifadeleri ile yayınlanan açıklamaya baktığımızda "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!" denildi.

Peki en yüksek promosyon veren banka hangisi? 9 bin lira promosyon almak için ne kadar maaş almak gerekiyor? Başvuru şartları nedir? Başvurular nasıl yapılacak*

YENİ EMEKLİ OLACAKLAR

Yeni emekli olacaklar için promosyon başvurusu şu şekilde açıklandı: "SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuruda, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalışmakta olduğunuz kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına ileteceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi’yi tercih edebilirsiniz"

ZATEN EMEKLİ OLANLAR

Mevcutta emekli olan vatandaşların başvuruları ise şu şekilde:

Yapı Kredi müşterisi iseniz Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca 444 0 444 / 0850 222 0 444’ten Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilir, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir veya e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz hemen Yapı Kredi Mobil’i indirip müşterimiz olarak kolayca emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Dilerseniz e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla da SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON

Maaşa göre verilecek promosyon ödemesi şu şekilde: "bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir"

Diğer ek ödemeler ise şu şekilde hesaplara yatırılacak:

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 500 TL ek nakit ödül ödenir.

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

1 Eylül 2023 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kart/kartları ile; promosyon başvuru tarihini takip eden 2 ay içerisinde toplam 500 TL harcama yapan müşterilerimiz ek 1000 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ay içerisinde yapılacaktır.

Kampanya döneminde Ek Ödül Taahhütnamesi’ni imzalayan müşterilerimiz 01.01.2024 ve 31.01.2024 tarihleri arasında minimum 25.000 TL değerinde bireysel ihtiyaç kredisi kullanımında ek 500 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda Şubat ayı içerisinde yapılacaktır.

Sizce 9 bin TL promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Bilgi alış verişi ve tanışmak için > TIKLA TAKİP ET

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Bir sosyal sorumluluk projesi şikayetvar.com emekliler banka promasyon şikayetleri incelediğimizde bankalar emeklilere verdikleri sözleri tutmadıkları görülüyor ortada yanıltıcı reklam statüsü aldatmaca kandırmaca görünüyor müşterilere geneli aidatsız diye sunulan kredi kartları aidat hesaplardan kesiliyor,ek limit hesaplar kullanımı ve ATM ek hesap limiti kullanma para çekme faiş ücretler ile emekliler ile oynuyorlar,verilen krediler hayat sigortası ücreti v.s ekliyorlar sözün kısası midyata pirince giderken bulgurdan olmayın ben öyle eyt filan değil hakkım ile emekli olmuş 6-7 devlet maaş gaspı uğramış 7 ay devlerin maaş bağlamasını bekleyip emekli oldum.İsimsiz kabirsiz iki büyük dedemi bu vatana şehit veren ailenin 2. kuşak torunu olarak herkese sağlıklı iftiraya uğramadan adaletli bir ülke yarınları ile morluklar dilerim.