Yapı Kredi emekli banka promosyonu açıklandı: İşte Mayıs 2023 kampanyası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi emekli banka promosyonu açıklandı: İşte Mayıs 2023 kampanyası

Yapı Kredi Bankası tarafından bir so ndakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada emekli banka promosyonunun detaylarına yer verildi.

Bankalar 7 Mayıs 2023 12:00 0
Yapı Kredi emekli banka promosyonu açıklandı: İşte Mayıs 2023 kampanyası

Yapı Kredi Bankası'ndan emekli promosyonu.

Yapı Kredi Bankası resmi sayfası üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilere promosyon ödemesinde kampanyanın güncellendiğine yer verildi. Yeni kampanya ile birlikte emeklilere 8 bin 500 liralık ödeme yapılacağına yer verildi. Söz konusu kampanya için başvurular alınmaya başladı. Başvuru yapan vatandaşlar, bankadan promosyon ödemesi alabilecek. Peki Yapı Kredi Bankası emekli banka promosyonu ödemesi ne kadar? Emekli banka promosyonu kampanyasına başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar:

Bankadan yapılan son dakika açıklamasında emekli promosyonu kampanyası, "Başvurunuz sonrası ilk maaş dosyanız SGK’dan Bankamıza gönderildiğinde, seçmiş olduğunuz Yapı Kredi şubesinden adınıza açılacak "Emekli Maaş Hesabı"nızdan Yapı Kredi Banka Kartı ile emekli maaşınızı almaya başlayabilirsiniz." ifadeleri ile duyuruldu. Açıklamanın devamına baktığımızda "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!" denildiği görüldü.

MAAŞA GÖRE NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Emeklilere yapılacak promosyon ödemesinde başvuruya ilişkin detaylara şu şekilde yer verildi:

"Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 250 TL ek nakit ödül ödenir.

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir"

Promosyon miktarı ise şu şekilde: "Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir"

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Söz konusu promosyon ödemesinden faydalanmak isteyenlerin bankaya müracaat etmesi gerekmektedir. Söz konusu kampanya için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023 olarak açıklandı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç