Yapı Kredi Bankası'ndan Fatura Ödemelerinde 300 TL Hediye Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi Bankası'ndan Fatura Ödemelerinde 300 TL Hediye Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası, fatura ödemelerinde otomatik talimat veren kişilere 300 TL iade yapacak! İşte kampanyanın detayları...

Bankalar 6 Mart 2024 0
Yapı Kredi Bankası'ndan Fatura Ödemelerinde 300 TL Hediye Kampanyası!

Vatandaşın maaşının büyük bir bölümünü ayırmak zorunda kaldığı faturalar hakkında yeni bir son dakika kararı açıklandı.

Bankaların Mart ayı kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bu kampanyalardan birini de Yapı Kredi Bankası World Card kredi kartı olan müşterileri için açıkladı. Otomatik ödeme talimatı kampanyası Mart 2024 duyurusu ile düzenli fatura ödemesi olanlara 300 TL para iadesi yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

YAPI KREDİ BANKASI WORLD CARD KREDİ KARTI OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI MART 2024!

Banka tarafından yapılan açıklamada "11 Şubat - 10 Mart 2024 tarihleri arasında hesabınızdan vereceğiniz her bir otomatik fatura talimatı için 50 TL değerinde, kredi kartından vereceğiniz her talimat için 60 TL değerinde Worldpuan, toplamda 300 TL Worldpuan kazanma fırsatı!" denilerek 300 liraya varan tutarda para iadesi yapılacağı açıklandı.

ktampanay.jpg

Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

11 Şubat - 10 Mart 2024 tarihleri arasında hesabınızdan vereceğiniz her bir otomatik fatura talimatı için 50 TL değerinde, kredi kartından vereceğiniz her talimat için 60 TL değerinde Worldpuan, toplamda 300 TL Worldpuan kazanma fırsatı!

2024 tarihleri arasında, müşterilerimizin hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL, kredi kartından verecekleri her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 60 TL olmak üzere, toplamda en fazla 300 TL Worldpuan kazanabileceklerdir.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir. Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Talimat verilen faturalar için 11 Nisan tarihine kadar en az 1 ödeme yapılması şartı aranacak. Bu koşulları yerine getiren kişilere her bir fatura talimatı için hesaptan talimat vermeleri durumunda 50 TL, kredi kartından vermeleri durumunda 60 TL olmak üzere toplamda 300 lira para iadesi olarak para kazanacak.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç