Yapı Kredi Bankası'ndan Fatura Ödemelerinde 300 TL Hediye Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi Bankası'ndan Fatura Ödemelerinde 300 TL Hediye Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası, faturalarını otomatik talimat veren kişilere 300 TL hediye vereceğini açıkladı! İşte kampanyanın detayları...

Bankalar 31 Ara 2023 0
Yapı Kredi Bankası'ndan Fatura Ödemelerinde 300 TL Hediye Kampanyası!

Yükselen enflasyon faturalarda da yükselişe neden olmuş, pek çok kişi yüksek gelen faturalar nedeniyle şikayetçi olmuştu.

Yüksek gelen faturalar için kesenin ağzını açan bankalar yeni fırsatlarını duyururken otomatik ödeme talimatı vermek isteyen kişilere Yapı Kredi Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada "11 Aralık 2023 - 10 Ocak 2024 tarihleri arasında vereceğiniz her bir otomatik fatura talimatı için 60 TL değerinde Worldpuan, toplamda 300 TL Worldpuan kazanma fırsatı" denilerek yeni fırsat açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI OTOMATİK ÖDEME TALİMATI İLE BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

11 Aralık 2023 – 10 Ocak 2024 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri Her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 60 TL olmak üzere, toplamda en fazla 300 TL Worldpuan kazanabileceklerdir.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir. Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

otomatik-odeme-talimati.jpg

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez. Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Aralık 2023 - 10 Şubat 2024 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Şubat 2024 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Fatura talimatını vermek isteyen kişiler başvurularını Yapı Kredi Bankası internet sitesi ve şubesi üzerinden yapabilecekler. 10 Ocak 2024 tarihine kadar yapılacak olan başvurularda toplamda 300 TL'ye kadar para iadesi olarak worl puan yüklemesi yapılacak.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç