Yapı Kredi Bankası kredi kartı başvurusu nasıl yapılacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yapı Kredi Bankası kredi kartı başvurusu nasıl yapılacak?

Yapı Kredi Bankası kredi kartı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru internetten, mobil uygulamadan nasıl yapılacak?

Bankalar 21 Şubat 2023 19:20 0
Yapı Kredi Bankası kredi kartı başvurusu nasıl yapılacak?

Yapı Kredi Bankası kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası'nda hesabı olan ya da olmayan vatandaşlar, bankanın kredi kartına nasıl başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Vatandaşlar, kredi kartı alarak harcamalarında taksitli sisteme geçmek , daha rahat şekilde alış veriş yapmak isterken Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kartı başvurusu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Banka tarafından yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda kredi kartı başvurusunun farklı şekillerde yapıldığı görülüyor. İsteyen kredi kartı başvurusunu internet üzerinden, Yapı Kredi Bankası'nın sayfasından, isteyen bankanın mobil uygulaması üzerinden isteyen ise bankaya başvuru yaparak kredi kartı başvurusunu yapabilecek.

MÜŞTERİ OLMAYAN NE YAPACAK? NASIL BAŞVURU YAPACAK?

Yapı Kredi Bankası'nın müşterisi olmayan vatandaşların bankanın mobil uygulamasını indirerek bankada hesap açtırması gerekecek. Bankada hesap açan bir kişi, hesabı açıldıktan sonra burada kredi kartı başvurusu yapabilecek. Banka müşterisi olduktan sonra mobil uygulamadan, banka sayfasından ya da banka şubelerinden kredi kartı başvurusu yapabileceksiniz.

BANKA MÜŞTERİSİ OLAN NE YAPACAK?

Bankanın müşterisi olanlar ise banka mobil uygulamasından, bankanın resmi internet adresinden ve banka şubeleri üzerinden kreid kartı başvurusu yapabilecek. Söz konusu başvuru ile ilgili Yapı Kredi Bankası resmi sayfasından yapılan açıklamada, "Yapı Kredi’de herkese uygun bir kart var! Türkiye'nin en büyük kart ailesine siz de katılın, fırsatlardan yararlanmaya hemen başlayın" ifadelerine yer verildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç