Yanlışlıkla Protokol Koltuğuna Oturan 55 Yaşındaki Kadına Saldırdılar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yanlışlıkla Protokol Koltuğuna Oturan 55 Yaşındaki Kadına Saldırdılar

Konya'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir kişi, protokole oturan 55 yaşındaki kadına saldırdı.

Yerel Haberler 26 Ekim 2022 15:20 0
Yanlışlıkla Protokol Koltuğuna Oturan 55 Yaşındaki Kadına Saldırdılar

Konya'da feci olay meydana geldi: Bir kişi, protokole oturan 55 yaşındaki kadına tokat attı.

Konya'da meydana gelen olayda 2 çocuk annesi olan ve eczacı olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Şerife Bozdağ Eker, Aydınlar Ocağı tarafından düzenlenen bir konferansı izlemek üzere İl Halk Kütüphanesi'ne gitti. 

Buradaki salona giden kadın , ön koltuklardan birine oturdu ve program saatini beklemeye başladı. Ancak iddialara göre Aydınlar Ocağı'nın Genel Sekreteri olduğu bildirilen H.P. isimli kişi, protokol koltuklarını işgal ettiği  iddiası üzerine kadına tepki gösterdi ve farklı bir yere oturmasını söyledi. 

Olay anının güvenlik kameraları tarafından kaydettiği bildirilirken olayın anbean kaydedildiği, H.P.'nin Eker'e önce bağırdığı , daha sonra tekme ve yumrukla onu darp ettiği bildirildi. 

Eker bu kişi hakkında şikayetçi oldu ve H.P. isimli kişi hakkında 1 ay süre ile uzaklaştırma kararı alındı. Öte yandan şüphelinin Ocak'taki görevinden istifa ettiği de öğrenildi.

Kadın yaptığı açıklamada o kişinin protokole oturduğu için kendisine sert tepki gösterdiğini ve darp ettiğini söyledi. H.P. isimli kişi ise kadını kibarca uyardığı ancak kadının kendisine sert tepki gösterdiğini iddia etti.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç