Yanlışlıkla Eşi ve 2 Çocuğunu Vurdu: 2 Ölü 2 Yaralı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yanlışlıkla Eşi ve 2 Çocuğunu Vurdu: 2 Ölü 2 Yaralı

Susurluk'ta meydana gelen feci olayda bir kişi, intihar etmek isterken araya gireen eşi oğlu ve kızını yanlışlıkla vurdu.

3.Sayfa 3 Nisan 2022 19:55 0
Yanlışlıkla Eşi ve 2 Çocuğunu Vurdu: 2 Ölü 2 Yaralı

Balıkesir Susurluk 'ta feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Susurluk 'ta uyuşturucu madde kullanan bir kişi, maddenin etkisindeyken silahla eşi 33 yaşındaki Bilge Akça 'ya ve 4 yaşındaki oğlu Muhammet Tahir'e saldırdı. Onlara kurşun yağdıran kişi, onların ölümüne neden olurken 11 yaşındaki kızı E.A 'yı da yaraladı. Daha sonra silahı kendisine doğrultan bu kişi, kendisini de yaraladı. 40 yaşında olan ve adının Fatih Akça olduğu öğrenilen kişi, olay sonrasında polis sorgusuna alındı. İfadesinde Akça, önce tabanca ile , daha sonra ise tüfekle canına kıymak , intihar etmek istediğini, eşinin ve kızının ise kendisine engel olmak istediğini, feci olayların ise bu arada yaşandığını söyledi. Olaydan yaralı halde kullanılan 11 yaşındaki küçük kız ise ifadesinde, annesinin babasının elindeki tabancayı almak istediğini, silahın ateş alması sonucu annesi ile kardeşinin vurulduğunu, hayatını kaybettiğini söyledi. Küçük kız , daha sonra babasının intihar için tüfeğe davrandığını , bu sefer kendisinin engel olmak istediğini söyledi. Bu sırada ateş alan tüfek nedeniyle ikisi de yaralandı.


Susurluk İlçesi 'ne bağlı kırsal kesimde bulunan Kurucuk Mahallesi 'nde önceki gün meydana gelen ve detayları bugün ortaya çıkan olayda Fatih Akça isimli kişi, alt katında keçi beslediği evlerinin üst katında oturup akşam saat 16.00 sularında eşi ile tartışmaya başladı. Emniyette yapılan incelemede uyuşturucudan kaydı olan Fatih Akça, eşi ile tartışması büyüyünce yanında bulunan silahla intihar etmek istedi. Bu sırada eşi olaya müdahale etti ve bu sırada silahtan çıkan kurşunlar kadın ile 4 yaşındaki oğluna isabet etti. Daha sonra Fatişh Akça intihara kalkıştı ama bu sefer de küçük kızı engel olmak istedi. Bu sırada silah yine ateş aldı ve iki isim yaralandı.


Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede anne ile oğlunun hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralı haldeki baba ile kızı ise , olay yerindeki ilk müdahaleden sonra Susurluk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç