Yalı Çapkını Defne: Mine Tugay'ın yüzünün neden böyle olduğu belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yalı Çapkını Defne: Mine Tugay'ın yüzünün neden böyle olduğu belli oldu

Mine Tugay, yüzünün neden bu hale geldiğini açıkladı. İşte Yalı Çapkını Defne'si Mine Tugay'ın yüzünün bu halde olmasının nedeni.

Yaşam 7 Ocak 2023 08:41 0
Yalı Çapkını Defne: Mine Tugay'ın yüzünün neden böyle olduğu belli oldu

Yalı Çapkını dizisinin Defnesi Mine Tugay'ın yeni halinin nedeeni belli oldu.

Yalı Çapkını adlı dizi ile yeniden ekranlara dönen Mine Tugay'dan bir son dakika açıklaması geldi. Dizideki yüzü sosyal medyada çokça konuşulan Mine Tugay, yüzünün neden o halde olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. 

İnstagram adresi üzerindne, hikaye kısmından bir açıklama yapan Mine Tugay, yüzündeki şişklinliği şu şekilde açıkladı:

"Herkes konuşmuş madem bir de ben konuşayım dedim:) Sevgili dostlar, ben bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donmas üzerine bir kaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökemelr oluyor. Bu son kertede orada oluşan bir kist sebebiyle bir ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum. Ki onun şişliğine denk geldi bazı sahnelerim maalesef. İzleyenlere de bunu minimum yansıtmak için filtre uygulandı. Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar. Hayır değil öyle. Sağlık bu. Kimse de benim bu yaşadığım zor süreci yaşamaz umarım. Yani demem o ki rahat olun, ben iyileşiyorum ve moralim yüksek. Güzel dileklerinizi aldım. Şimdiden çok sevgiler. Bu arada olayların geçmişini gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yer alması da gerçekten üzücü. Neyse akşama bomba gibi bir bölüm var, izleyin derim"

ESKİ HALİ NASILDI?

Mine Tugay'ın yıllar önceki hali ise şu şekilde:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç