Yahşihan Belediyesi memur alımı başvuru tarihi açıklandı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yahşihan Belediyesi memur alımı başvuru tarihi açıklandı 2023

Yahşihan Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında memur alımı yapılacağına yer verildi. İlan bilgileri yazımızda.

Yahşihan Belediyesi memur alımı başvuru tarihi açıklandı 2023

Yahşihan Belediyesi memur alımı başvuru tarihleri.

Yahşihan Belediyesi tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında belediye bünyesine memur alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puanı ile en az lise mezunları arasından yapılacak memur alımında başvurular başlayacak.

Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği kapsamında yapılacak kamu personeli alımında başvurular 18 Eylül 2023 tarihinde başlayacak.

Memur, anbar memuru, hizmetli, tekniker, muhasebeci, ekonomist, mühendis, bilgisayar işletmeni, tahsildar ve veznedar ile gassal kadrolarına kamu personel alımı yapılacak. Peki memur alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları nedir? İşte başvuruya ilişkin bilgiler:

Türk vatandaşı olan adaylar arasından yapılacak kamu personeli alımında adayların kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. TCK 53 maddesinin belirtilen süreler geçmişse bile bir suçtan mahkum olmaması gerekmektedir.

Bunun yanı sıra adayların daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmaması, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması, Bilgisayar İşletmeni kadrosu için; Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemesi gerekmektedir.

Kadrolara ilişkin başvuru bilgileri şu şekilde:

BAŞVURU

İlana başvurular 18 Eylül 2023 tarihinde başlayacak. Başvuru ekranı açıldığında, formu yayınlandığında haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç