Yağız Sabuncuoğlu'ndan son dakika transfer açıklaması: Lucas Moura ve Adama Nagalo...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yağız Sabuncuoğlu'ndan son dakika transfer açıklaması: Lucas Moura ve Adama Nagalo...

Son dakika haberi: Yağız Sabuncuoğlu yaptığı açıklamada Moura ve Adama Nagalo transferinde son durumu aktardı.

Spor 22 Şubat 2023 21:08 0
Yağız Sabuncuoğlu'ndan son dakika transfer açıklaması: Lucas Moura ve Adama Nagalo...

Yağız Sabuncuoğlu'ndan Moura transferi açıklaması geldi.

Transfer gündemine dair son gelişmeleri aktaran Yağız Sabuncuoğlu önemli ifadeler kullanırken Fenerbahçe'nin Moura transferi hakkında da son bilg,leri aktardı. Bir Youtube kanalına konuk olan Sabuncuoğlu yaptığı açıklamada transfer gündemine dair gelen sorulara yanıt verdi. Alioski, Moura Nagalo transferi hakkında Sabuncuoğlu şunları söyledi:

"Alioski gidecek sezon sonu. Alioski'nin güzel oynadığı maçlar var. Son dönemlerde kötü bir performans sergiledi. Alioski Leeds United formasıo giyerken hücumda oynuyordu. 10 gole katkı sağladı. Oyuncu bir yere kiralanabilir. Fenerbahçe de kulüp bulduğu zaman her türlü fedakarlık gösterecek. Ama bulamazsa da sezon sonuna kadar kalacak. 

Fenerbahçe sadece Nuamah değil Adama Nagalo ile ilgileniyor. Fenerbahçe Nagalo ile de ilgileniyor. ŞÇok potansiyelli oyuncu. Ama geçe nsezon Fenerbahçe talip olduğunda Brighton talip oldu. Hocaları değişti öyle kaldı. Bu tarz genç oyuncular oynadıkça daha iyiydi. Geçen sene 6-7 'lere bitirilebilirdi Nagalo. Ama bu sene 12-13 lere çıkmış durumda"

MOURA İLE GÖRÜŞME YAPILDI

Sabuncuoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Fenerbahçe'nin Lucas Moura ile yaptığı görüşmenin detaylarını aktardı. Moura'nın Fenerbahçe'den 5 milyon Euro maaş talep ettiğini ve buna ek olarak imza parası istediğini söyleyerek, "Fenerbahçe'nin Moura'ya bir ilgisi var. Oyuncu 5 milyon euro maaş + imza parası istiyor. Bu şartlar karşılanırsa Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç