Yağız Sabuncuoğlu Duyurdu: Gustavo Henrique Fenerbahçe'de Kimdir , Golleri Mevkisi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yağız Sabuncuoğlu Duyurdu: Gustavo Henrique Fenerbahçe'de Kimdir , Golleri Mevkisi

Fenerbahçe , Flemengo'dan Gustavo'yu transfer ediyor. Kim Min Jae'nin yerine gelecek futbolcu hakkında bilgi yazımızda.

Spor 24 Tem 2022 17:11 0
Yağız Sabuncuoğlu Duyurdu: Gustavo Henrique Fenerbahçe'de Kimdir , Golleri Mevkisi

Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin yerine 1.96'lık stoper.

Transfer sezonunun hareketli takımı Fenerbahçe'den son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgisine göre Fenerbahçe , Flemengo'dan Gustavo Henrique'yi renklerine bağladı. Konu ile ilgili son dakika açıklamasında bulunan Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, detayları aktardı.

Sabuncuoğlu Twitter adreis üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında, "Fenerbahçe ve Flamengo, Gustavo Henrique transferi için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı." ifadelerini kullandı.

İMZA İÇİN GELİYOR

Gelen son dakika bilgisine göre Gustavo Henrique'nin imza için Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Sabuncuoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe, Gustavo Henrique ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Gustavo Henrique ve Temsilcisi Luis Augusto sağlık kontrolü ve resmi imza için İstanbul'a davet edildi." ifadelerini kullandı.

GUSTAVO HENRİQUE KİMDİR?

1993 Doğumlu olan Brezilyalı oyuncu 196 cm boyunda. 2011 yılında Santos'a transfer olan Gustavo Henrique, burada 8 yıl boyunca top koşturdu. 2019 yılına kadar Santos'ta forma giyen Gustavo Henrique, çıktığı 183 karşılaşmada 10 gol attı. Daha sonra Flemengo'ya transfer olan Gustavo Henrique, burada çıktığı 53 karşılaşmada 4 gol attı. 

MEVKİSİ

Gustavo Henrique'nin mevkisi defansın göbeği. Fenerbahçe, Kim Min Jae'nin yerine Brezilyalı futbolcuyu transfer etmeyi planlıyor. 

Başarılı oyuncunun bugün geleceği ve transferde imzaların atılması ile birlikte Fenerbahçe'nin mutlu sona ulaşacağı öğrenildi. 

Sizce Gustavo Henrique , Kim Min Jae'nin yerini doldurur mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç