Xrp Fiyatında Son Dakika Tahmini: İşte Ripple Fiyatı Yorumu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Xrp Fiyatında Son Dakika Tahmini: İşte Ripple Fiyatı Yorumu

Son dakika haberi: Ripple fiyatı için son dakika açıklaması geldi ve kritik yorumlara yer verildi.

Kripto Paralar 21 Kasım 2022 23:10 0
Xrp Fiyatında Son Dakika Tahmini: İşte Ripple Fiyatı Yorumu

XRP fiyatı hakkında son dakika açıklaması: Bu seviyeyi geçerse 1 doları bulur yorumu geldi.

Geçen haftalarda yükselen, FTX krizi sonrası sert şekilde düşen Ripple fiyatı için son dakika açıklaması geldi. Kasım ayının en düşük seviyesine kadar gerileyen Xrp fiyatı için gelen son dakika haberleri, fiyatları daha da düşürdü. Devam eden Savaş, FTX iflası ve son olarak Polonya'ya düşen füzeler sonrası fiyatlar adeta çakıldı.

Gelen son bilgilere göre Ripple fiyatı bugün de sert şekilde geriledi ve yüzde 6'dan fazla düşerek 0.35 dolar seviyesine kadar geriledi. Fiyatın 0.39 dolardan yukarı çıkmadığını söyleyen analistler, işin olumsuz tarafının boğalar, kırmızı alçalan trend çizgisinden 0,3212 dolardan sıçramadan önce birkaç sent bile almaya hevesli olduğuna yer verildi. 

FxStreet'in aktardığı haberde şu bilgiler paylaşıldı: "Bu nedenle XRP, diğer bazı kripto para birimleri ve alt para birimleri ağır bir şekilde kan kaybettiğinden, kripto para birimi alanındaki en yüksek aykırı değerlerden biridir. Zedelenmiş güven, tacirlerin en iyi kartlara sahip olanları özenle seçmesini ideal hale getiriyor. XRP, 200 günlük SMA'nın üzerinde bir kırılma ve önümüzdeki haftanın sonuna kadar 0,4974 $'lık bir artış hedefi nedeniyle kendisine tahsis edilen büyük nakit ile en iyi mahsul seçimi olarak görülebilir"

Kaynak: FXStreet

Açıklamada büyük düşüşün 0.30 dolar altı olduğuna yer verildi. Bu seviyeden sonra 0.2875 dolar seviyesi, daha sonra ise 0.25 dolar seviyesi oldu. Sıçramanın ise bu seviyeden olmasının beklendiğine yer verildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç