XRP Fiyatında Çöküş: İşte Ripple Güncel Fiyatı, Düşüş Nedeni ve Yorumları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

XRP Fiyatında Çöküş: İşte Ripple Güncel Fiyatı, Düşüş Nedeni ve Yorumları

Son dakika haberi: XRP fiyatında hızlı düşüş devam ediyor. İşte gelen son dakika bilgileri ve düşüş nedeni.

Kripto Paralar 9 Kasım 2022 22:25 0
XRP Fiyatında Çöküş: İşte Ripple Güncel Fiyatı, Düşüş Nedeni ve Yorumları

XRP fiyatında düşüş devam ediyor.

Ripple , kısa adı ile XRP fiyatında ciddi şekilde düşüş görüldü. Gelen son verilere göre 1 Xrp fiyatı yüzde 12.78 seviyesinde düşüş gösterdi ve 0.41 dolar seviyesinden 0.35 dolara kadar geriledi. Yaşanan gerileme diğer kripto paralarda daha derin oldu.

Bitcoin'de kayıplar yüzde 12'yi aşarken Ethereum'da yüzde 20'den fazla gerileme görüldü. Solana Coin'de ise düşüş yüzde 40'ları bile geçti. 

XRP FİYATINDA SON DURUM

Xrp Ripple fiyatı şu sıralar 0,35403 Dolar seviyesinde seyrediyor. 

NEDEN DÜŞÜYOR?

Xrp fiyatında yaşanan düşüşle ilgili değerlendirme yapan Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, Binance ile FTX adlı kripto para borsaları arasında adeta bir savaş çıktığını söyledi. Kolçak açıklamasında, "Bu Binance ve FTX'in savaşı bu. Neler oldu? Binance, aslında şöyle: İkisi de dünyanın en büyük kripto para borsası. Bunlar birbirine girdiler. Bunların arasında uzun zamandır bir soğuk savaş var. Binance FTX'i kendisine rakip olarak görüyor. Büyüyor çünkü. Tutuyor FTX'in çıkardığı tokenları satın alıyor. Gizli gizli satın almış. Binance güçlü parası var. Gitmiş FTX Tokenları satın almı. Bunları satmakla tehdit ediyor. Diyor ki ben bu tokenlerı elimden çıkarırsam ikinci bir Luna vakası ortaya çıkar. Zaten bu söylemle birlikte FTT Tokeni de 25 dolardan 14 dolara kadar geri çekiliyor. Ve bunlar aşikar yapılıyor. Binance Ceo'su bunu Twitter'dan söylüyor. Satarsa FTX çok ciddi para kaybı yaşayacak. Bunlar çok ciddi bir birine giriyor" dedi.

Sorumluluk redi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç