WhatsApp'ta kalın, üstü çizili, italik ve daktilo şeklinde mesaj nasıl yazılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'ta kalın, üstü çizili, italik ve daktilo şeklinde mesaj nasıl yazılır?

Son dakika haberi: WhatsApp üzerinde farklı şekillerde mesajlar gönderebilirsiniz. Kalın, italik, üstü çizili ve daktilo yazı ile nasıl mesaj gönderilebilir?

Bilim ve Teknoloji 15 Mayıs 2023 21:48 0
WhatsApp'ta kalın, üstü çizili, italik ve daktilo şeklinde mesaj nasıl yazılır?

WhatsApp'ta kalın harfle yazmak, italik yazı yazmak, üstü çizili ve daktilo yazısı ile mesaj göndermek isteyenler! İşte farklı mesaj gönderme yolları.

WhatsApp üzerinde birçok kişinin bilmediği bazı özellikler var. Söz konusu özelliklerden biri, gönderilen mesajın şekli ile ilgili. Bazı mesajlara eklenecek işaretlerle arkadaşınıza göndereceğiniz mesajları farklı şekillerde gönderebileceksiniz. Peki farklı şekillerde nasıl mesaj gönderilir? Kalın harfle nasıl mesaj gönderilebilir?

KALIN HARFLERLE MESAJ YOLLAMA

Kalın harfle mesajları yollamak istiyorsanız aşağıdaki gibi, kalın harfle yazmak istediniz kelime ya da cümlenin başına ve sonuna * işareti koyun ve mesajı o şekilde gönderin. Gönderdiğiniz mesajın kalın harflerle gittiğini göreceksiniz.

İTALİK YAZI NASIL YAZILIR?

WhatsApp üzerinde italik şekilde yazı yazmak istiyorsanız italik yazmak istediğiniz cümle ya da kelimenin başına ve sonuna alt tire koyun _XXX_ bu şekilde mesajı gönderdiğinizde italik şekilde mesaj gitmiş olacak.

ÜSTÜ ÇİZİLİ MESAJ NASIL GÖNDERİLİR?

Bir kelime ya da cümleyi üstü çizili şekilde göndermek istiyorsanız kelimenin ya da cümlenin başına ve sonuna YAKLAŞIK İŞARETİ koyun. ~ Bu işaretle üstü çizili mesaj yollayabileceksiniz.

DAKTİLO YAZISI İLE NASIL MESAJ YAZILIR?

Taktilo yazısı ile mesaj göndermek istiyorsanız cümle ya da kelimenin başına ve sonuna Ters Kesme İşareti koyun. ` Bu işaret ile mesajınızı daktilo işareti ile gönderebileceksiniz.

Sizce en güzel hangisi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç