WhatsApp'a Yalnızlar İçin Yeni Özellik Geliyor: Kendinizle Mesajlaşabileceksiniz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'a Yalnızlar İçin Yeni Özellik Geliyor: Kendinizle Mesajlaşabileceksiniz

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'a yeni özellik geliyor.

Bilim ve Teknoloji 1 Eylül 2022 18:06 1
WhatsApp'a Yalnızlar İçin Yeni Özellik Geliyor: Kendinizle Mesajlaşabileceksiniz

Yalnızlara WhatsApp'tan yeni özellik.

WhatsApp masaüstü uygulamasına yeni bir özellik getirdi. Uygulamanın masaüstü versiyonunun beta sürümüne gelen yeni özelliğe baktığmızda artık bir kişi, farklı cihazlardan kendisine kolayca mesaj gönderebilecek. Özellik şimdilik beta sürümünde kullanılıyor. Yakın zamanda tüm kullanıcılara sunulacak. 

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, her geçen gün uygulamayı daha iyi hale getirmek için güncelleme yapıyor. Son güncelleme ise kendimize de mesaj gönderebileceğiz. Tabi kendimizle mesajlaşmak için değil önemli konuları not almak için mesaj gönderiyoruz.

Bu durumun farkına varan WhatsApp, uzun süredir eksik olan bu özelliği getirmeye hazırlandı. Gelen yeni özelliğe baktığımızda, normalde kendinize mesaj göndermek istediğinizde Web Whatsapp sürümünden bir mesaj davetiyesi atmanız ve dışarıdan bir sohbet başlatmanız gerekiyordu. Ancak şimdi  arkadaşlarınızdan herhangi biri ile konuşur gibi kendinize mesaj gönderebileceksiniz.

Söz konusu özellik, Web WhatsApp'ta tüm kişileriniz görüntülendiğinde kullanılacak. Rehberden kişi seçimi yaptığınız sayfada en üstte kendi adınızı görebilecek ve üzerine tıkladığınızda kendinize mesaj gönderebileceksiniz.

Söz konusu özellik şimdi beta sürümünde kullanıma sunulmuş durumda. Yakın zamanda özelliğin diğer tüm kullanıcılar için de geleceği açıklandı. Sizce bu özellik iyi olur mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

SİLİNEN MESAJLARI GERİ GETİRME ÖZELLİĞİ GELİYOR

WhatsApp'ın silinen mesajları geri getirmeye yarayacak yeni özelliği de beta sürümünde kullanılıyor. Mesaj silindikten birkaç saniye içinde sildiğiniz mesajı geri alabileceksiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Düşündüğüm bir şeydi ..iyi olmuş..👌