WhatsApp'a Tartışma Yaratacak Yeni Özellik
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'a Tartışma Yaratacak Yeni Özellik

Son dakika: WhatsApp 'a yeni özellikler geleceği açıklandı. Grup yöneticilerine tartışma yaratacak yeni yetkiler veriliyor.

Bilim ve Teknoloji 5 Mayıs 2022 12:44 0
WhatsApp'a Tartışma Yaratacak Yeni Özellik

Son dakika haberi: Dünyanın en çok kullanılan mobil mesajlaşma ve arama uygulamalarından olan WhatsApp, bir değişikliğe daha gideceğini açıkladı. 

Facebook bünyesine geçtikten sonra çok sayıda değişiklik yapan ve kullanıcılarına daha iyi deneyim sağlamaya gayret gösteren WhatsApp geliştiricileri, çok sayıda değişikliği son dönemlerde yürürlüğe koydu. Konferans aramada kişi sayısını 32'ye çıkarılması, dosya gönderme limitinin arttırılması ve gruplara anket açma özelliklerinin duyurulmasının ardından bir son dakika açıklaması daha geldi ve gruplarda yöneticilere yeni yetkiler verileceği açıklandı. 

ShiftDelete sayfasında yayımlanan haberde , WhatsApp üzerinden açılan grupların yöneticilerine yeni yetkiler vermeye başladı. Söz konusu yeni özelliklerin WhatsApp'ın beta sürümünde kullanıcılarının kullanımına sunulduğu bildirilirken grup yöneticilerine kişileri eklmee , çıkarma ve grup yöneticiliğini devretme gibi özelliklerin zaten olduğu ve bu özelliklere ek olarak yeni özelliklerin de yürürlüğe konulacağına yer verildi. 

MESAJLARI SİLEBİLECEKLER

Gelen son görüntülere göre WhatsApp'ta grup yöneticileri artık diğer üyelerin yazdıkları mesajları herkesin ekranından silebilecek. Bu özellik ile birlikte grup içinde düzen sağlanacak ve yanlış anlaşılmalar da bitmiş olacak. 

Ancak bazı WhatsApp kullanıcıları , keyfi şekilde mesajların silinebileceğini, bu nedenle bunun sıkıntılara neden olabileceğine yer verildi. 

Bunların yanı sıra yakın zamanda gelen yeni özellik ile birlikte WhatsApp gruplarında anketler oluşturulabilecek. Bunun yanı sıra dosya aktarımı 2 GB'ye kadar çıkarıldı. Öte yandan 32 kişiye kadar sohbetler arttırılabilecek. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç