WhatsApp'a Tanıdık Özellik Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'a Tanıdık Özellik Geliyor

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'a yeni özellik geliyor. Gelen son dakika bilgisine göre İnstagram'da olan özellik WhatsApp'a da geliyor

Bilim ve Teknoloji 2 Mayıs 2022 09:02 0
WhatsApp'a Tanıdık Özellik Geliyor

Son dakika  WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor. Yeni güncelleme ile artık WhatsApp , iyice İnstagram'a benzemeye başladı.

Sosyal medya platformu İnstagram'a her geçen gün daha da benzemeye başlayan WhatsApp, yeni bir güncelleme de yapıyor. Yıllar önce hikaye özelliğini getiren WhatsApp, bugün yen bir güncelleme getireceğini açıkladı. Açıklanan yeni özelliğe baktığımızda artık hikayelerin profil çerçeveleri yakında yeşil hali ile yer alacak. 

 

Son dönemlerde sürekli olarak güncellemeler getiren ve uygulamayı, kullanıcıları için daha güzel daha kullanışlı bir arayüz getirmeyi , daha kullanışlı özellikler getirmeyi sürdürüyor. 

Geçen günlerde WhatsApp durum güncellemesine yeni özellikler getirmeye başlayan WhatsApp yeni bir özelliği de getirmeyi planlıyor. Sosyal medya platformu İnstagram 'da olduğu gibi yeni özellik WhatsApp'a geliyor. WABetainfo sayfasının son dakika olarak aktardığı bilgide yeni özelliğin önce İOS'ta  daha sonra ise Android'e gelmesinin planlandığına yer verildi. Web WhatsApp'ta ise yeni özellik hala geliştirme aşamasında.

 

İnstagram üzerinde mesaj kutusunda ya da bir kişinin profil fotoğrafına gittiğinizde hikaye paylaşıp paylaşmadığını fark edebiliyorsunuz. Profil fotoğrafının çevresinde bir yuvarlak çerçeve oluyor. Bu çerçeve üzerine tıkladığınızda ise o kiişinin hikayesini görebiliyorsunuz.

Yakın zamanda WhatsApp'a gelmesi beklenen yeni özellik ile birlikte sohbetler sekmesinde kişi listesinde profil fotoğrafı çerçeve içinde yer alacak. Söz konusu çerçeveye tıkladığınızda o kişinin hikayesini görebileceksiniz. Bu özellik ile WhatsApp, hikayelerin daha fazla izlenmesini amaçlıyor. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç