WhatsApp'a son kullanma tarihi özelliği geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'a son kullanma tarihi özelliği geliyor

Son dakika haberi: WhatsApp'a son kullanma tarihi özelliği geliyor. İşte gelen yeni özellik ve beraberinde getireceği yenilikler.

Bilim ve Teknoloji 7 Mart 2023 23:57 0
WhatsApp'a son kullanma tarihi özelliği geliyor

Son dakika: WhatsApp'a yeni özellik geliyor.

Son dakika haberi geldi. WhatsApp kullananları ilgilendiren açıklamada artık gruplara son kullanma tarihi özelliği gelecek.

WhatsApp geliştiricilerinin üzerinde çalıştığı yeni özellik iOS beta sürümünde ortaya çıktı. Söz konusu özelliğe baktığımızda artık grup oluştururken bir son kullanma tarihi de belirleyebileceksiniz. Peki bu ne işe yarayacak?

Bilindiği üzere WhatsApp grupları artık vageçilmezimiz haline geldi. İş, okul, kulüp ve aile fertleri daha birçok yerde toplu şekilde yapılan çalışmalarda, görüşmelerde WhatsApp grupları kullanılıyor. Kişiler gruplara üye olarak buradan toplu duyurular yayınlıyor ya da buradan toplu şekilde sohbet edebiliyorlar. Ancak bazen de çok kalabalık bir görüntü oluyor. Diyelim ki topluca bir yere seyahate gideceksiniz ve bunun için WhatsApp grubu kurdunuz. Seyahat bittikten sonra o grup kullanılmıyor ve gruba mesaj atılmıyor. Yeni gelecek özellik ile artık gruplara son kullanma tarihi gelecek ve belirlenen tarihten sonra gruptan otomatik olarak çıkacaksınız.

Henüz özelliğin tüm detayları gelmedi. Ancak bunun kişiye özel olması, belirlenne tairhte kişinin gruptan otomatik olarak çıkması bekleniyor. Şimdi geliştirme aşamasında olan bu yeni özelliğe yeni düzenlemeler de eklenmesi bekleniyor. Son kullanma tarihi değiştirilebilir olacak ve seçeneklerde gruptan direk çıkılması, mesajların silinmesi gibi şeyler de olacak.

Sizce bu özellik işe yarar mı? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi kadın erkek diğer takipçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç