WhatsApp'a Mesaj Düzenleme Özelliği Geliyor: İşte İlk Ekran Görüntüsü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'a Mesaj Düzenleme Özelliği Geliyor: İşte İlk Ekran Görüntüsü

Son dakika haberi: WhatsApp'a tartışmalara neden olacak yeni özellik geliyor. Mesaj düzenleme özelliği ile artık gönderdiğiniz mesajları değiştirebileceksiniz.

Bilim ve Teknoloji 1 Haz 2022 19:16 1
WhatsApp'a Mesaj Düzenleme Özelliği Geliyor: İşte İlk Ekran Görüntüsü

Dünyanın en çok indirilen ve en çok kullanıcısına sahip olan uygulaması WhatsApp'a yeni özellik geliyor. Kullanıcıların işini kolaylaştıracak, yanlış giden mesajı düzenlemeye yarayacak bu yeni özellik için ilk bilgiler geldi. Söz konusu uygulamanın iOS , Android ve masaüstü sürümüne gelmesi bekleniyor. 

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp'ın yeni özelliği üzerinde çalıştığı bilgisi alındı. WABetainfo'nun son dakika olarak açıkladığı yeni özellik, WhatsApp'ın önemli ölçüde değişeceğini gösteriyor. Devam eden çalışmaların tamamlanması ve uygulamaya eklenmesi ile birlikte artık mesajların üzerinde düzenleme yapabileceksiniz: Bu özellik ile birlikte artık gönderdiğiniz bir mesajı seçerek mesajın içeriğini düzenleyebilecek, yanlışlarınızı düzeltebileceksiniz.

Bu özellikle birlikte artık yanlış gönderdiğiniz bir mesajı silip yeniden yazmanıza gerek kalmayacak. Artık mesajı seçerek üzerinde düzenleme yapabilir, yaptığınız yanlışı düzeltebilirsiniz. 

TÜM SÜRÜMLERE GELECEK

Söz konusu yeni özelliğin , WhatsApp'ın tüm süürmlerine yakın zamanda geleceği öğrenildi. 

YENİ BUTON GELİYOR

Düzenlemede yeni bir buton geleceği ve gelecek butonun adının Edit yani Düzenle olacağı bildirildi. Butona ulaşmak oldukça kolay olacak. Bir kullanıcı, gönderdiği mesajdaki bir yanlışı düzenlemek istiyorsa, ya da mesajını değiştirmek istiyorsa parmağı ile mesajın üstüne basılı tutacak. Basılı tuttuktan sonra karşınıza buton çıkacak ve butona tıkladığınızda düzenleme yapabileceksiniz.

iŞTE YENİ ÖZELLİKTEN GELEN İLK GÖRÜNTÜ:

Daha önce de söz konusu özelliğin gündeme geldiği ancak gündemden çıkarıldığı biliniyor. Bu sefer özellik üzerinde çalışmaların yoğunlaştığı ve yakın zamanda özellik hakkında resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor. 

Sizce bu özellik iyi mi olur kötü mü? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İyi olmaz önce gönder sonra değiştir ne demek hatası olan yanlış oldu kusura bakmayın diyebilmeli... Ayrıca bu düzeltme illa ki olacaksa da 5-10 dk ile sinirlanmali ki. Herkes yazdığını yaptığını inkar etmemeli iyi veya kötü arkasında durmalı....