WhatsApp'a, İşleri Kolaylaştıracak Yeni Özellik Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'a, İşleri Kolaylaştıracak Yeni Özellik Geliyor

Son dakika haberi: WhatsApp'a yeni özellik geleceği açıklandı. çevrimiçi olma, herkesten sil özelliğinin süresinin arttırılmasından sonra gelecek yeni özellik ile artık aynı WhatsApp hesabı, farklı cihazlardan kullanılabilecek.

Bilim ve Teknoloji 9 Tem 2022 16:03 0
WhatsApp'a, İşleri Kolaylaştıracak Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp'a bomba yeni özellikler.

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'a yeni bir özellik geleceği açıklandı. Son dönemlerde art arda yeni özellikleri uygulamaya entegr eeden Meta, yeni bir özelliği daha kullanıma sunmaya hazırlıyor. Yeni özellik ile birlikte aynı numara iki farklı cihaz üzerinden WhatsApp'ı kullanabilecek. 

HERKES İÇİN SİL ÖZELLİĞİ ARTTIRILDI

Geçen günlerde gelen yeni özellikle birlikte herkes için sil adlı özellikte süre 60 saate çıkarıldı. Söz konusu yeni özelliğin Telegram ve Signal adlı uygulamalarla mücadele için getirildiği açıklanmıştı.  Artık gönderdiğiniz mesajı, 60 saate kadar hem kendinizden hem karşı kullanıcıdan silebileceksiniz.

ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİ GİZLENECEK

Gelen başka bir bilgide de çevrimiçi olma özelliğinin artık kapatılabileceğine yer verildi. Çevrimiçi olma özelliğini artık arkadaşlarınıza ya da belirli kişilere ya da herkese kapatabileceksiniz. Bu özellik üzerinde çalışmalar devam ediyor. Kısa zamanda gelmesi bekleniyor. 

MESAJLAR, SOHBETLER YENİ CİHAZA OTOMATİK AKTARILACAK

Uzun zamandır Telegram birden fala akıllı telefonda tek numara üzerinde kullanım yapma imkanını sunuyor. Milyarlarca kullanıcıya ulaşan WhatsApp, yeni özelliği ile artık birden fazla cihaz üzerinden kullanılabilecek. Söz konusu yeni özellik Android WhatsApp uygulamasında ortaya çıkarken sohbet geçmişlerinin eklenen yeni cihaza direk aktarılması imkanının da sunulacağı öğrenildi. 

Artık iki telefon üzerinden tek numaraya ait WhatsApp hesabı kullanılabilecek. Bu yeni güncelleme , özellikle işletme hesaplarında oldukça işe yarayacak. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç