WhatsApp'a Hayalet Mod Geldi: Whatsapp Çevrimiçi Kapatma Nasıl Yapılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'a Hayalet Mod Geldi: Whatsapp Çevrimiçi Kapatma Nasıl Yapılır?

WhatsApp'ın büyük merakla beklenen hayalet mod özelliği sonunda geldi. İşte çevrimiçi olmayı kapatma yolu.

Bilim ve Teknoloji 14 Eylül 2022 11:41 4
WhatsApp'a Hayalet Mod Geldi: Whatsapp Çevrimiçi Kapatma Nasıl Yapılır?

Son dakika haberi: WhatsApp'ın beklenen özelliği sonunda yayınlandı.

Haftalar önce açıklanan ve ilk açıklandıktan sonra heeycan uyandıran WhatsApp'ın yeni özelliği sonunda uygulamaya eklenmeye başladı. Gelen son dakika bilgilerine göre dünyanın en popüler, en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'ta çevrimiçi görünme artık kapatılabilecek.

Bilindiği züere söz konusu uygulamada son görülme mavi tik gibi özellikler var ve bu özellikleri kişiler kapatabiliyor. Bunlarla son görülmesini, mesajı görüp görmediğini gizleyebilen kullanıcılar, çevrimiçi olduğu halde bunun görünmemesini sağlayamıyordu. Gelen son özellik ise bu yönde oldu.

WhatsApp'ın uygulamaya getirdiği yeni özellik ile birlikte artık kullanıcılar, çevrimiçi olmayı kapatabilecek ve WhatsApp'ta olduğunda isminin altında çevrimiçi yazmayacak. 

BETA SÜRÜMÜNE GELDİ

Uygulamanın Beta sürümüne söz konusu özellik geldi. Beta sürümündeki ekran görüntüsüne baktığımızda aşağıdaki şekilde çevrimiçi özelliğini kapatabildiğimiz görülüyor:

Tabi burada isterseniz sadece kişilere ya da kişi seçerek çevrimiçi özelliğini kapatabileceksiniz.

ÇEVRİMİÇİ OLMA ÖZELLİĞİ NASIL KAPATILIR?

Hayalet mod olarak adlandırılan bu yeni güncellemeyi yapmak için öncelikle WhatsApp ayarlar kısmına gitmeniz gerekmektedir. Daha sonra Hesap , Gizlilik ve Son görülme ve Çevrimiçi kısmına gitmeniz gerekmektedir. Söz konusu adımlar şu şekilde:

Ayarlar

> Hesap

> Gizlilik

> Son görülme ve çevrimiçi

Beta sürümüne gelen bu özellik, kısa süre sonra yeni güncelleme ile tüm WhatsApp kullanıcılarına açılacak. Sizce bu özellik iyi mi oldu kötü mü? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Merakla bekliyorum acaba ne zaman insanlar Zuckerberg’e tapınmayı bırakacak diye…. Yol pek uzun görünüyor bu hususlar haber niteliği taşıyorsa.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bence yanlış bu işte bir iş var whatcap bu haliyle güzel ve en çok kullanılan bir sosyal iletişim aracı bunu yaparsa kaybedecek bence whatcap suyu çıkıyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok kötü oldu neden böyle birşey getieme gereği duyuldu anlamış değiliz bence kaldırılmalı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kötü misal aileden birisinin ne yaptığını kontrol amaçlı çocuklarını takip etmesini engellemiş olur