WhatsApp'a Gelen Yeni Özellik Ortaya Çıktı: Artık Telefona Gerek Yok
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'a Gelen Yeni Özellik Ortaya Çıktı: Artık Telefona Gerek Yok

Son dakika haberi: WhatsApp'a yeni özellik geldi. Beta sürümünde yayınlanan özellik ile artık telefona gerek kalmayacak.

Bilim ve Teknoloji 6 Ekim 2022 17:24 0
WhatsApp'a Gelen Yeni Özellik Ortaya Çıktı: Artık Telefona Gerek Yok

Dünyanın en büyük mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'a yeni özellik geliyor: Artık telefon sim kart olmasına gerek kalmadan kullanılabilecek.

Dünya üzerinde 2 milyardan fazla kişinin kullandığ*ı mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, son dönemlerde Telegram gibi mesajlaşma uygulamalarının popüler olması, daha fala mesajlaşma uygulamalarının çıkması ile birlikte popülerliğini kaybetme ile karşı karşıya. Yine de dünya genelinde en çok kullanılan uygulama bu.

Son olarak atılan mesajların düzenlenmesi özelliğini getiren WhatsApp, mesajları tarihine göre arama ve son olarak çevrimiçi olma özelliğini kapatma özelliklerini getirdi. 

WhatsApp'ın son yayınlanan Beta sürümlerinde yeni bir özellik daha ortaya çıktı. Edinile nbilgilere göre artık yeni güncelleme ile birlikte sim kart takmadan da WhatsApp'ı kullanabileceğiz. Arkadaş modu olarak da tanımlanan yeni özellik, Android tablette ikincil bir WhatsApp hesabını kullanmaya olanak tanıyacak.

Söz konusu işlemleri yaptıktan sonra uygulamayı hem telefonunuzdan hem de tabletiniz üzerinden kullanabileceksiniz. Bu şekilde dört cihaza kadar WhatsApp 'ı kullanabileceksiniz. Mesajların senkronize edilmesi için ise aktif şekilde internet bağlantınızın olması gerekmektedir.

WhatsApp uygulamasını tablet üzerinde kullanmak çok basit. Gelecek yeni güncelleme ile birlikte yapılacak tek şey , uygulama mağazasından WhatsApp'ı indirmek ve Ayarlar kısmına giderek bağlı cihazlar sekmesinden QR kodunu taramanız.

Söz konusu yeni özellik WhatsApp'ın beta sürümünde yayınlandı. Kısa sürede yeni özelliğin tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç