WhatsApp'a flaş özellik: Artık telefon numarasına gerek kalmayacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp'a flaş özellik: Artık telefon numarasına gerek kalmayacak

Son dakika haberi: WhatsApp'a önemli bir özellik geliyor. Gelecek yeni özellik ile birlikte artık telefon numarası kullanılamayabilecek.

Bilim ve Teknoloji 25 Mayıs 2023 23:02 1
WhatsApp'a flaş özellik: Artık telefon numarasına gerek kalmayacak

WhatsApp'a yeni özellik: Artık telefon numarası zorunlu değil.

Dünyanın en büyük mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'tan son dakika haberi geldi. Her geçen gün birçok yeniliği uygulamaya ekleyen WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Gelen son dakika açıklamasında WhatsApp'ın 2.23.11.15 kodunu taşıyan Android beta sürümünde yeni özelliğe yer verildi. Henüz geliştirme aşamasında olan yeni özelliğin yolda olduğunu bildiren WhatsApp, yıllardır Telegram'da olan özelliğin artık WhatsApp'a geleceğini de görülüyor.

WhatsApp geliştiricilerinin üzerinde çalıştığı özellik, tüm WhatsApp kullanıcılarına telefon numarası olmadan hesap açmayı sağlayacak. Artık WhatsApp'ta benzersiz kullanıcı adını alabileceksiniz. Instagram, Telegram ve Twitter gibi platformlarda olan bu düzenleme WhatsApp'a gelecek. Bu özellik pekçok kullanıcının da işine yarayacak türden.

Bu yeni özellik ile birlikte artık telefon numarası paylaşmanıza gerek kalmayacak. Çünkü kullanıcılar, bir birilerini benzersiz kullanıcı adları ile bulabilecek ve bu şekilde iletişime geçebilecek.

WhatsApp'a girdiğinizde ayarlar kısmına gireceksiniz. Burada ken üstte yer alan profil bölümüne dokunacaksınız. Daha sonra kullanıcı adını belirle bölümü şeklinde yeni bir bölüm görecveksiniz. Bu bölümden kullanıcı adı alabileceksiniz.

Bu özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğu bildirildi. Ancak kısa süre sonra tüm cihazlarda bu yeni özelliğin kullanıma girmesi bekleniyor.

Sizce bu özellik daha mı iyi olacak yoksa Telegram'da olduğu gibi gereksiz bir kalabalığa mı neden olacak? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
bence harika olur! nasıl numarayı iptal edip , iptal edilen numarayı WhatsApp da kullanmaya nasıl devam ediyorsa insanlar en azından masraftan ya da sahte numara alma masrafından kurtulmak için başarılı... kötü tarafı da dolandırıcı durumu çok fazla olacağı aşikar!