WhatsApp sesli mesajlara süper özellik geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp sesli mesajlara süper özellik geldi

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde WhatsApp sesli mesajlara önemli bir özellik geleceği bildirildi. İşte gelen yeni özellik.

Bilim ve Teknoloji 29 Nisan 2023 11:54 2
WhatsApp sesli mesajlara süper özellik geldi

WhatsApp sesli mesajlara önemli bir özellik geliyor.

Birçoğumuzun kullandığı WhatsApp sesli mesaj gönderme ekranına bire düzenleme daha geleceği bildirildi. Bu sefer işimize çok yarayacak bu düzenleme, herkesi memnun edecek seviyede.

Birçoğumuzun yoğun olduğu zamanlarda, mesaj yazamayacak durumda iken ya da anlatacağı şeyi mesajda değil de sesli olarak anlatmak isteyenler, sesli mesaj seçeneğini kullanıyor. Burada mesaja tıkladığımızda sesiniz kaydoluyor ve bu şekilde mesaj gönderilebiliyor.

Meta bünyesine geçtikten sonra birçok güncelleme gelen WhatsApp'tan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika açıklamasında artık ses kaydı göndermek istediğinizde ses kaydınızı metin şeklinde de görebileceksiniz.

Beta programı aracılığıyla yeni bir güncelleme yapıldığı açıklanırken iOS sürümü yükseltildi. Yeni Beta sürümüyle kullanıcıların çok fazla işine yarayacak yeni bir özellik duyuruldu. Kullanıcılar güncelleme ile birlikte artık sesli mesajların dinlenilemeyeceği durumlarda sesli mesajlar metin şeklinde görülebilecek.

Artık ses kaydı gönderdiğinizde bunu metin şeklinde görebileceksiniz. Öte yandan mesajı alan kişi de mesajın üzerine tıklayarak metin olarak bunu görebilecek.

Bu özelliği kapatmak için Ayarlar, Sohbetler ve Sesli Mesaj Deşifreleri kısmından özelliği devre dışı bırakabileceksiniz.

SESLİ MESAJLAR ARASINDA DA ARAMA YAPABİLECEKSİNİZ

Artık sesli mesajlar arasında da arama yapabileceksiniz. Metin şeklinde de muhafaza edilecek mesajlar, arama yaptığınızda bunlara ulaşabileceksiniz.

Sizce bu özellik iyi mi oldu kötü mü? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
Çok güzel...
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Süper