WhatsApp mesajlarına yeni özellik geldi: Mesaj sabitleme nasıl yapılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp mesajlarına yeni özellik geldi: Mesaj sabitleme nasıl yapılır?

WhatsApp'a bir yeni özellik daha geldi. Gelen yeni özellik ile artık grup konuşmalarında duyurular çok daha kolay olacak.

WhatsApp mesajlarına yeni özellik geldi: Mesaj sabitleme nasıl yapılır?

WhatsApp'a yeni özellik geldi.

Her geçen gün daha da yenilenen, yepyeni özellikleri bünyesine katan WhatsApp, çok uzun yıllardır sohbeti sabitlemeyi sağlayan özelliğini kullanıma sunuyor. İstediğiniz kişi ile sohbetinizi sabitleyebiliyorsunuz ve WhatsApp'a girdiğinizde sabitlediğiniz kişilerin mesajları, ne zaman mesaj atmış olursa olsun en başta çıkıyor.

Bugün yeni bir özelliği açıklayan WhatsApp, sadece kişi sabitlemeyi değil mesaj sabitleme özelliğini de kullanıma sunduğunu duyurdu.

Aylar süren test aşamasından sonra şimdi tüm kullanıcılara açılmaya başlanan yeni özellik ile birlikte artık WhatsApp'ta konuştuğunuz bir kişiye yolladığınız mesajı seçerek sohbette bu mesajı sabitleyebileceksiniz.

Söz konusu mesaj sabitleme özelliği süreli olarak geldi. İsterseniz mesajı 24 saat, isterseniz 7 gün, isterseniz de 1 aylığına söz konusu mesajı sabitleyebilir ve sohbet akışı içerisinde kaybolmasını engelleyebileceksiniz.

Mesaj sabitleme özelliği sadece bireysel konuşmalara değil grup konuşmalarına da geldi. En çok işe yarayacak kısım ise grup konuşmaları olacak. İş grupları, arkadaş gruplarında sabit kalmasını istediğiniz konuyu mesaj atarak grupta başa tutturarak unutulmamasını sağlayabileceksiniz.

PEKİ MESAJ SABİTLEME NASIL YAPILIR?

Peki mesaj sabitleme özelliği nasıl kullanılacak?

Öncelikle WhatsApp'a girin.

Açtıktan sonra herhangi bir sohbete girin.

Sabitlemek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutun.

Daha sonra karşınıza çıkacak seçenekler arasında sabitle seçeneğini tıklayın.

Daha sonra karşınıza, mesajı ne kadar süreliğine sabitleyeceğiniz seçeneği çıkacak. Burada 24 saat, 7 gün ya da 30 gün seçeneklerinden istediğinizi seçin.

Bu şekilde mesajınızı sabitleyebileceksiniz.

Sabitlenen mesajı sabit kısımdan kaldırmak için de mesaja basılı tutup seçeneklerden sabitlemeyi kaldırabileceksiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç