WhatsApp Mesajlarına Yeni Eklendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp Mesajlarına Yeni Eklendi

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'a yeni özellik gelecek.

Bilim ve Teknoloji 17 Ağu 2022 21:55 7
WhatsApp Mesajlarına Yeni Eklendi

WhatsApp'a can sıkacak yeni özellik geliyor.

Telegram ve Signal adlı uygulamaların popüler olması ile birlikte kullanıcı sayısı azalan WhatsApp, art arda yeni özellikler getirmeye başladı. Gelen son bilgilere göre WhatsApp, silinen mesajlarla ilgili çalışma başlattı. Başlatılan çalışma kapsamında beta sürümüne ilk test geldi.

Gelen bilgilere göre WhatsApp'ın silinen mesajları geri getirme özelliğini test etmeye başladığı öğrenildi. Uygulamanın Android tarafında , beta sürümünü kullananlara sunulan yeni özellik ile artık bir mesajı sildiğinizde ekranın alt kısmından bir bildirim karşınıza çıkacak. Bildirimin hemen sağ tarafında bulunan geri al butonuna tıkladığınızda silinen mesajlarınız geri gelecek. 

Sizce bu özellik iyi mi olacak yoksa silinen mesajları görmek isteyen sevgililerin arasını mı açacak? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Ancak silinen mesajın geri getirilmesi sadece bu bildirim gidene kadar geçerli olacak ve sadece birkaç saniyeliğine bu özelliği kullanmak mümkün olacak. 

Buna göre baktığımızda konuşmada daha önce silinen mesajlar geri alınamayacak. Sadece yeni sildiğiniz mesajları geri getirebileceksiniz. 

Bu özelliğin diğer gizlilik seçenekleri ile sunulması bekleniyor. Eğer bu zöelliği şimdiden kullanmak istiyorsanız Andorid uygulama mağazasından uygulamanın beta sürümüne geçebilir ve söz konusu özelliği test edebilirsiniz.

3 YENİ ÖZELLİK GELDİ

WhatsApp'a art arda yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Son güncelleme ile gelen zöelliklere baktığımıuzda bunlardan bilki gruplarla ilgili. Bir kişi artık gruptan çıktığında bunu herkes görmeyecek. Sadece yönetici bunu görebilecek.

Gelen diğer özelliğe baktığımızda ise çevrimiçi özelliğinin kapatılmasının kullanıma açıldığı görüldü. Artık çevrimiçi özelliğini kapatabilirsiniz.

Bir diğer yeni özellik ise kaybolan mesajladan alınan ekran görüntüsü oldu. Artık size gönderilen kaybolan mesajlardan ekran görüntüsü alamayacaksınız.

Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Uygun görmedim. (Sildikten sonra geri gelsin .) Kullanıcı olarak karşıyım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Görüntülu aramalarida istedigimiz zaman kapatilmasi gerekiyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Süper süper
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Süper süper
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnsanların geçmişiyle çok oynamayın bence.. bırakın geçmiş geçmiş te kalsın...