WhatsApp arama ekranı değişiyor: İşte yeni güncelleme
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp arama ekranı değişiyor: İşte yeni güncelleme

WhatsApp'tan son dakika haberi geldi. Gelen haberde uygulamanın yeni arama ekranına yer verildi.

WhatsApp arama ekranı değişiyor: İşte yeni güncelleme

WhatsApp arama ekranı değişiyor.

WhatsApp tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamaya göz attığımızda WhatsApp'ın arama arayzünün değiştiğine yer verildi. Henüz test aşamasında olan yeni tasarım kısa sürede kullanıcılara sunulacak.

Dünyanın en popüler çevrimiçi anlık mesajlaşma ve arama uygulaması, son dönemlerde arama kısmı daha fazla kullanılmaya başlandı. Arama kısmının fazla şekilde kullanılması sonrası WhatsApp, harekete geçti ve arama kısmının değişeceğini bildirdi.

WabetaInfo'da yayınlanan habere baktığımızda WhatsApp'ta arama yaptığımızda normalde 4 seçeneğin karşımıza çıktığı görülüyor. Yeni tasarımda bu durum değişecek ve daha modern şekilde bir arayüz karşımıza çıkacak.

Yeni tasarıma baktığımızda alt sayfadaki butonlar korunmaya devamö edecek fakat eskisine göre daha küçük şekilde olacak.

Ekranın üst kısmında ise kişi ekleme kısmı yer alacak ve ekranı küçültmek için kullanılan butonların büyüdüğünü görebileceksiniz.

Profil fotosunun yer aldığı kısım ise kalacak.

Şimdilik bazı cihazlara gelen yeni özellik, kısa sürede diğer sürümlere de gelecek. Sizce yeni ekran nasıl olmuş? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç