WhatsApp Android Uygulamasına Yeni Özellik Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp Android Uygulamasına Yeni Özellik Geliyor

Son dakika: Uzun zamandır iOS'ta kullanılan Avatar özelliği sonunda Android kullanıcılarının da kullanımına açılıyor.

Bilim ve Teknoloji 22 Ekim 2022 21:40 0
WhatsApp Android Uygulamasına Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp'a yeni özellik geldi.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp'a art arda yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Çevrimiçi özelliğinin herkese kapatılması, gruplara anket oluşturma, gruplardan sessiz sedasız çıkma özelliği, mesajları düzenleme özelliğinin gündemde olması ile birlikte yeni bir özellik daha geliyor. Gelen son dakika bilgilerine göre WhatsApp, bugün yapılan paylaşımda daha önce İnstagram üzerinde kullanılan Avatar özelliğinin artık Android cihazlar için de geçerli olacağına yer verildi. 

Bundna birkaç yıl önce İOS kendi kullanıcılarına özel emoji yaratma özelliğini getirmiş ve bu ayrıcalığı kullanıcılarına sunmuştu. Ancak Android kullanıcıları bu özellikten faydalanamıyordu. Test aşamasında olan bu yenilik sayesinde artık Android kullanıcıları da WhatsApp üzerinden kendi özel Avatarlarını yapabilecek ve kullanabileceki.

WhatsApp'ın Android kullanıcıları ardık Avatar tasarladıklarında , hala iOS üzerinde olduğu gibi emojilleri çıkartma paketi şeklinde kullanabilecek. WhatsApp kişileriyle de paylaşılabilecek Avatar çıkartma paketleri ek olarak profil fotoğrafı olarak da kullanılabilecek.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç