Volkswagen'in Lamando L Aracı Büyüledi: İşte Özellikleri ve Fotoğrafları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Volkswagen'in Lamando L Aracı Büyüledi: İşte Özellikleri ve Fotoğrafları

Volkswagen'in Çin'de sattığı Lamando L'nin görüntüleri ve özellikleri adeta büyüledi.

Taşıt 13 Tem 2022 09:00 3
Volkswagen'in Lamando L Aracı Büyüledi: İşte Özellikleri ve Fotoğrafları

Volkswagen Lamando L'nin tanıtımı yapıldı.

Her araç markası farklı ülkelerde farklı araçları piyasaya sürebiliyor. Bu konuda en rahat markaların başında Alman otomotiv devi VolksWagen bulunuyor. Dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden olan VW, Çin dışında bir yerde satmadığı Lamando L adlı otomobilini tanıttı. Tanıtımda aracın harika görüntüsü adeta büyüledi.

Bazı otomobillerini sadece bazı ülkelerde satışa sunan VW, Lamando L model arabasını sadece Çin'de satıyor. Öyle ki bu aracı Amerika'da bile göremiyorsunuz. 

Tanıtımına baktığımızda Bolswagen Lamando L adlı araba sedan olarak karşımıza çıkıyor. Araç VW'nin diğer araçlarına benzemiyor. Tasarım olarak oldukça farklı ve büyüleyici yapılan bu araç , özellik olarak diğer modellere benziyor.

VW , Çin'de satışa sunmak için hazırladığı ve bu sene  tanıtımını yaptığı, sert bir yapıya sahip olan ve oldukça şık görünen farklara sahip olan Lamando L'yi sadce Çin'de satacak. Farın altında bulunan ızgara Jaws'ı andırıyor. Logonun aydınlatmalı olduğu görülürken bunun araca farklı bir hava da kattığı görülüyor. Arabanın kapı kollarındna başlayan ve arkaya doğru uzanan çizgisi ise arka aydınlatmayı bölerek hem daha kestin hem daha şık bir görünümü karşımıza çıkarıyor. 

Bunların yanı sıra araçta kapı direkleri yok.

İç tasarımına baktığımızda ise Golf 8'i andırdığı direk göze çarpıyor. Gösterge ekranında bulunan bilgi eğlence ekranı ve klima bölmesi bunu kanıtlıyor. Arka kısımda yolculuk edecekleri ısıtmaya ve soğutmaya yarayan hava kanalları ile arka koltuklarda bulunan iki şarj girişi ile yolculuk herkes için keyifli bir hal alıyor. 

Arabanın bagaj tasarımı da dikkatleri çekiyor. Bu modelde bagaj açılınca arka cam ile birlikte açılıyor.

ARABANIN GÜCÜ, ÖZELLİKLERİ

Kaputun altına baktığımızda 150 beygir güçlü ve 250 Nm tork değerinde 1.4 litrelik TSI motor var. 7 vitesli olan otomatik şanzımanla donatımı yapılan Lamando L'nin 0-100'ü 8.9 saniye olarak açıklandı.

Aracın büyüleyen özellikleri ve görüntüsü, keşke ülkemizde de satılsa dedirtiyor. Peki ülkemizde satılsa alır mıydınız? Sizce passat mı bu mu? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Türkiye'de olsa alırdım bu aracdan
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok şık ve donanımlı bir araç her yaşa yakışan bir ataçtır
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ülkemizde satılırsa alırdım