Volkswagen Polo Modelinin Haziran Ayı Güncel Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Volkswagen Polo Modelinin Haziran Ayı Güncel Fiyat Listesi Açıklandı!

Volkswagen'in en çok tutulan modellerinden biri olan Polo'nun Haziran ayı güncel fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 7 Haz 2024 0
Volkswagen Polo Modelinin Haziran Ayı Güncel Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye’de otomobil piyasasında yaşanan tüm gelişmeler yakından takip ediliyor. Otomobil firmaların aldıkları fiyat kararları ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Sıfır kilometre otomobiller için Haziran ayının fiyatları belli oldu. Volkswagen firması da Haziran ayının sonuna kadar geçerli olması beklenen yeni fiyat listelerini açıkladı. Volkswagen Polo fiyatları ne kadar oldu?

VOLKSWAGEN FİYAT POLİTİKASI

Volkswagen firmasının haziran ayı fiyat listeleri incelendiğinde sektörün içerisinde kaldığı krizin izleri görülebiliyor. Otomobil fiyatlarına zam yapamayan firmalar maliyet artışlarını fiyatlara yansıtamıyorlar. Düşen satış rakamlarının ardından firmalar fiyat politikalarını gözden geçirmek zorunda kaldılar. Bu çerçevede de Volkswagen araç fiyatlarını değiştirmeme kararını uygulamaya soktu.

In a nutshell – Summary | Volkswagen Newsroom

EN DÜŞÜK FİYATLI VOLKSWAGEN!

Volkswagen markasının otomobil piyasasında büyük bir ağırlığı bulunuyor. Bu markanın araçlarının kalitesi ve sağlamlığı sadece Türkiye’de değil tüm dünyada biliniyor. Bundan dolayı Volkswagen marka araçlar talep gösterilen otomobiller içerisinde yer alıyorlar. Volkswagen Polo ise markanın en düşük fiyatlı binek otomobili olarak dikkat çekiyor. Yüksek bütçeye sahip olmayan ama Volkswagen marka sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlerin ilk tercihleri Volkswagen Polo oluyor.

FİYATLAR AÇIKLANDI!

Volkswagen Polo için firmanın Haziran ayı fiyat listesi açıklaması geldi. Fiyatlar belirlenirken firma Volkswagen Polo fiyat listesini şöyle açıkladı:

VW Polo (2024): alle Infos, Preise & Test - AUTO BILD

Volkswagen Yeni Polo 1.0 80 PS Impression Manuel: 1.109.000 TL
Volkswagen Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Life Manuel: 1.230.000 TL
Volkswagen Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Life DSG: 1.326.000 TL
Volkswagen Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Style DSG: 1.530.000 TL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç