Volkswagen elektrikli Passat Sedan sonunda Türkiye'ye geliyor: İşte ID.7 fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Volkswagen elektrikli Passat Sedan sonunda Türkiye'ye geliyor: İşte ID.7 fiyatı

Volkswagen'in elektrikli sedan aracı ID.7'nin fiyatı sonunda ortaya çıktı ve Türkiye'ye kısa sürede gelecek.

Taşıt 5 Haz 2024 1
Volkswagen elektrikli Passat Sedan sonunda Türkiye'ye geliyor: İşte ID.7 fiyatı

Elektrikli Passat'ın fiyatı belli oldu. İşte ID7 fiyatı.

Sedan araç denince araba severlerin aklına gelen ilk 5 arabadan biri Passat oluyor. Sedan araçlar arasında oldukça beğenilen, konforu, gücü ile adından sürekli olarak söz ettiren Passat Sedan'ın elektriklisi sonunda geliyor.

2 yıldır ülkemizde Passat Sedan satışı olmazken şimdi de elektrikli Passat sedan ülkemize geliyor. Henüz Türkiye fiyatı belli olmadı ancak yurt dışı fiyatı belli oldu.

6 Haziran'da piyasaya sürülecek ID.7 GTX adlı araç, 86 kWh bataryaya sahip olacak. Araç bu batarya ile size 709 km'ye kadar menzil sunabilecek.

286 beygir gücünde çıkacak araç 545 Nm tork üretecek.

200 kW DC şarjj desteğine sahip olacak elektrikli sedan, yüzde 10'dan yüzde 80 şarja 26 dakikada ulaşacak. Uzun menzil ID.7 Pro S'nin Almanya'da 58 bin euro fiyata satılacağı bildirildi.

Aracın ülkemizde 160 kW ile sınırlandırılan bir şekilde geleceği bildirildi. Yıllardır ülkemizde elektrikli araç satmama adına büyük çaba harcayan Volkswagen'in, bir erteleme olmazsa ID.7'yi 2024 yılı ikinci yarısında satmaya başlayacak.

Elektrikli aracın 58 bin 985 euro fiyata satılacağı bildiriliyor. TL karşılığı ise 2 milyon 72 bin lira. Ülkemize gelmesi ile aracın en az 3 milyona satılşması bekleniyor. Peki siz 3 milyon liraya ID.7'yi satın alır mıydınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İşte ID.7

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 51 Gün Önce
kesinlikle hayır elektirikli oto en az 3 sene sonra alınabilir.Batarya çok pahalı ve teknik servis yetersiz yedek parça sorunu olabilir. beklemek gerek