Volkswagen elektrikli Passat ID.7 fiyatı açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Volkswagen elektrikli Passat ID.7 fiyatı açıklandı

Son dakika haberi: Elektrikli Passat'ın fiyatı belli oldu. İşte seri üretimi başlayan aracın güncel fiyatı ve araç hakkında son bilgiler.

Fiyat Listesi 25 Ağu 2023 09:47 4
Volkswagen elektrikli Passat ID.7 fiyatı açıklandı

Elektrikli Passat'ın fiyatı belli oldu.

Volkswagen'den beklenen son dakika haberi geldi. Gelen haberde Volkswagen, elektirkli Passat'ın fiyatını sonunda belirledi.

Geçen aylarda bomba bir karar alana VW, Türkiye'de en sevilen modeli olan Passat'ın satışını durdurdu. Passat satışının durmasından sonra yeni bir karara imza atıldı ve elektrikli aracın onun yerini alacağı bildirildi.

ID.7 adı verilen ve elektirkli Passat olarak bilinen yeni aracın tanıtımı yapılırken bir son dakika haberi geldi ve aracın Avrupa'da satış fiyatı belli oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre seri üretimi kısa süre önce başlayan Passat ID.7'nin ön satışının başladığı öğrenildi. Ön satışların başlamasından sonra aracın fiyatı da ortaya çıktı.

Araç hakkında kısa bilgiler şu şekilde:

Aerodinamik tasarımıyla öne çıkan elektrikli Passat, Avrupa'ya ilk önce 77 kWh kapasiteli batarya seçeneğiyle piyasaya sürülecek.

86 kWh batarya ile 700 kilometre menzili aşacak ID.7 Pro S'in ise gelecek sene sonuna doğru satışa sunulacağı bildirildi. Elektrikli sedanın ayrıca çift motorlu dört çeker ID.7 GTX versiyonu da üretilerek piyasaya sürülecek.

Alman otomotiv devinin Türkiye'de gelecek sene satmayı planladığı aracın en iyi ihtimalle yüzde 50 ÖTV diliminde yer alacağı görülüyor. Buna göre hesaplama yaparsak fiyatının ciddi seviyede olacağı görüldü.

AVRUPA FİYATI

Aracın Avrupa'da satış fiyatının 56 bin 995 Euro seviyesinde olması bekleniyor. Güncel döviz kuru ile bu rakam 1 milyon 612 bin lira civarında yapıyor. Türkiye fiyatının ise 2.5 milyon civarında olması bekleniyor. Sizce bu araca bu para verilir mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Bu kadar aşırı bir yükü yüklenirse tüketiciye alınır alınmasına ama neden vergiler düşürülmüyor
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Bu ülkede akp ye para kazandırılmaz almayın bayilerde hükümette halka yalvarsın
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Evet verilir
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Hayır verilmez