VGM personel alımına mülakat geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

VGM personel alımına mülakat geldi

Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımına mülakat geldi. Yapılacak alımın detayları ve kadroları yazımızda.

Resmi Gazete Haberleri 16 Mart 2023 08:23 0
VGM personel alımına mülakat geldi

Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı hakkında bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik yapılmasına dair esaslara yer verildi. 16 Mart 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan son dakika açıklamasında Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımına da sözlü mülakat geldiğine yer verildi. Artık VGM personel alımına başvuru yapacaklar, KPSS puan sıralamasına tabi tutulacak ve her kadro için 4 katı aday çağrılacak.

Resmi Gazete'de yayınlanan karar şu şekilde:

"Vakıflar Genel Müdürlüğünde bu esaslar kapsamında istihdam edilmek üzere alınacak mimar, mühendis, şehir plancısı, müze araştırmacısı, tekniker, teknisyen, tekniker, diğer teknik hizmet personel, sosyal çalışmacı ile koruma ve güvenlik görevlisi unvanlı sözleşmeli personel yukarıdaki hükümlere bağlı olmaksızın KPSS B grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir pozisyon sayısının dört katına kadar çağrılacak adaylar arasından anılan genel müdürlüğük tarafından belirlenecek usul ve esaslara göre yapılacak yazılı ve/veya sözlü sınav sonucuna göre çalıştırılabilir"

 

VGM PERSONEL ALIMI İLANI GELİYOR

Bu düzenleme 16 Mart tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bu düzenlemenin gelmesinin ardından VGM'nin personel alımı yapması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde gelecek ilan finans7.com'da olacak. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç