Velinin darp ettiği 3 aylık hamile öğretmenden acı haber
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Velinin darp ettiği 3 aylık hamile öğretmenden acı haber

Son dakika haberi: Velinin darp ettiği 3 aylık hamile öğretmenden acı haber geldi. İşte gelen son dakika bilgileri.

3.Sayfa 19 Ara 2023 0
Velinin darp ettiği 3 aylık hamile öğretmenden acı haber

Son dakika haberi geldi: Velinin darp ettiği öğretmenin düşük yapma riski devam ediyor.

İstanbul Başakşehir'de meydana gelen feci olay tüyler ürpertti. Geçen 13 Aralık tarihinde meydana gelen olayda hamile bir öğretmen, sınıfa girmemesi gereken bir veliyi uyardı ve sınıfa girmemesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine gözü dönen veli, öğretmene saldırdı.

Çocuğunu sınıfa kadar bırakmak isteyen bir veli, MEB yönetmeliğine aykırı olduğu gerekçesiyle güvenlik görevlileri tarafından engellendi.

ÖĞRETMENE SALDIRDI, DAHA SONRA GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN BURNUNU KIRDI

Bu duruma sinirlenen veli, okula öğretmen yüzünden alınmadığını iddia etti ve 3 aylık hamile öğretmene hakaretler savurarak kadına saldırdı.

Gözü dönen saldırgan, öğretmene saldırırken daha da ileri gitti ve güvenlik görevlisine de saldırarak onun burnunu kırdı.

HASTANEDEN KÖTÜ HABER

Saldırıya uğrayan öğretmen Esin Çabuk, kaldırıldığı hastanede kötü bir haber aldı. Yapılan müdahalede 3 aylık hamile olan kadının düşük yapma riskinin olduğu öğrenildi.

Darp edilen kadın günlerdir oıkula gidemezken düşük yapma riski nedeniyle evde dinlendiği ve psikolojik olarak da yıkıma uğradığı öğrenildi.

SALDIRGAN SERBEST

Gelen bilgilere göre saldırgan hakkında kadın öğretmenin suç duyurusunda bulunduğu, gözaltına alınan kişinin ifdesi alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, eğitim, finans haberlerinden haberdar olmak için finans7 internet sitesini takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç