Veliler, YKS sırasında kornaya basan sürücüyü döverek susturdu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Veliler, YKS sırasında kornaya basan sürücüyü döverek susturdu

YKS sırasında kornaya basan ve tepki toplayan sürücü, veliler tarafından darp edildi ve olay kısa sürede kapatıldı.

3.Sayfa 9 Haz 2024 1
Veliler,  YKS sırasında kornaya basan sürücüyü döverek susturdu

YKS sınavında kornaya basarak gürültü yapan şoförü dövdüler.

Bugün Türkiye'de sınav heyecanı vardı. Milyonlarca öğrenci, üniversitelere giriş sınavının 2. oturumu olan Alan Yeterlilik Testi oturumu için okullara geldi ve 10.15'te başlayan sınav 13.15'te sona erdi. Sınavın sona ermesinden hemen önce yaşanan bir olay ise gündem oldu.

Ankara Yenimahalle'de Şentepe civarında bir okulda veliler, sabah çocuklarını sınav için okula getirdi. Sınavın başlamasından sonra ise veliler okul bahçesinde heyecanlı şekilde sınavın sona ermesini beklemeye başladı.

Sınavın bitimine kısa süre kala ise bir olay meydana geldi. Bölgeye aracı ile gelen kişi uzun uuzn kornaya bastı. Hiç durmadan kornaya basmaya devam eden sürücü çevreden tepki topladı ve öğrencilerin aileleri, söz konusu sürücünün yanına giderek durmasını, çocuklarının sınavda olduğunu ve dikkatlerinin dağılmaması gerektiğini söyledi.

Bu duruma tepki gelmesi üzerine öğrenci velileri, kornaya uzun uzun basıp rahatsızlık veren sücürüyü aracından indirip dövdü.

Diğer velilerin araya girmesi ile olay yatışırken korna sesi kesildi.

İşte Ankara'dan gelen son dakika görüntüleri:

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 48 Gün Önce
İkaz edildiği halde sürücünün kornaya basmaya devam ettiği şeklinde olayı anlıyorum. Ve yine anlıyorum ki geçerli bir mazereti de bulunmuyor. O halde bu sürücü nush ile uslanmamış, dayağı hak etmiş.