Vedat Bilgin Memur Sen Başkanı Ali Yalçın'ı yalanladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vedat Bilgin Memur Sen Başkanı Ali Yalçın'ı yalanladı

Memur Sen'in zammı biz yaptırdık, bizim talebimizle oldu açıklamasına Bakan Bilgin yanıt verdi. İşte gelen açıklama.

Çalışma Hayatı 12 Mayıs 2023 23:10 2
Vedat Bilgin Memur Sen Başkanı Ali Yalçın'ı yalanladı

Vedat Bilgin, Ali Yalçın'ı yalanladı.

Önceki gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir açıklama yapmış ve memur maaş zammını duyurmuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada en düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkarılacağını söyledi. Bu açıklamadan sonra Memur Sen ve Memur Sen'e bağlı konfederasyonlar art arda paylaşımlar yaparak bunun kendi kazanımları olduğunu söyleyerek propaganda yapmış ve üyelerine de bu yönde mesaj atmıştı.

Ancak bu konuda asıl açıklama geldi ve Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, NTV Televizyonuna verdiği özel röportajda durumun Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın iddia ettiği gibi olmadığını, yapılacak olan zammın memur konfederasyonlarının talepleriyle bir ilgisinin olmadığını üstüne basa basa tekrar söyledi. Vedat Bilgin, bu açıklamasıyla Ali Yalçın’ı da yalanlamış oldu.

ÖYLE OLSA MEMUR SEN'DE AÇIKLARDI

Bilindiği üzere 1 Mayıs günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur Sen'in programına katılmış ve burada açıklama yapmıştı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada memur maaşlarına refah payı zammı yapılacağını söylemiş ancak net rakam vermemişti. İddia edildiği gibi olsa Erdoğan açıklamayı 1 Mayıs tarihinde yapardı.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
askeri ücretezam işciye cıkışmi peki mhpnin ikiiktidarin verdiyi müjdelernerde kaldi secime 2günkaldi typ ijcisi bir aciklama bekliyorsüreklilikverinki biz typ işcileriinsanca bir hayat yaşayalim işsizliyin önüne gecin bizlere birhak verilmedi bizlerde türkiye milleti vatandasiyiz
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Sendika başkanları anca bil maaşla bir halt yapmıyorlar. Gereksiz insanlar